2777
2789
عنوان

بدگویی به پدر و مادر

252 بازدید | 28 پست

امیدوارم هیچوقت دیگه از این تاپیک ها نبینم ک از پدرم با مادرم متنفرم 

هیچکس حق نداره به پدر و مادرش توهین کنه پدر و مادر نعمت های خداوند هستن که هیچوقت کسی جاشون پر نمیکنه

چطور حاضرید ب همچین انسان های مقدسی توهین کنید

امیدوارم یک روز خودتون پدر و مادر بشین تا متوجه حرف امروز من بشید

به فرزندانتان بیاموزید به مقام تمام انسان ها به عنوان نماینده خدا روی زمین احترام بگذراند...... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر و مادر داریم تا پدر و مادر عزیزم درسته کسی نباید توهین کنه ولی خوب بعضی پدر و مادرا یه سری رفتار با بچه هاشون میکنن که واقعا اسم پدر یا مادر گذاشتن روشون اشتباهه 

کاری ندارم ولی خب اگه اونام سخت نمیگرفتن اینام اینجوری نمیگفتن همین پدر و مادران مارو ساییدن 

سخت گرفتن ها بیشتر اوقات به نفع خودمون تموم میشه 

به فرزندانتان بیاموزید به مقام تمام انسان ها به عنوان نماینده خدا روی زمین احترام بگذراند...... 
والا کسی که زندگیش گل و بلبله از دل دیگری چ خبر داره؟ 

منظورت زندگی منه که گل و بلبل؟ 

با بیشتر حرفات موافقم ولی بهتره بجای کلمه ی مقدس از جمله ی کسایی که خداوند  روحقشون واحترام بهشون شدیدا  تاکید کرده  استفاده کنیم و بگیم از جمله حقایی که بشدت روی زندگی دنیوی واخروی ادم تاثیر داره 

اینکه مث سگ حرف ب گوششون میکنی و سر کوچک ترین چیز هزارتا نفرین میکنن اینم ب نفعمون تموم میشه؟ 

نفرین ک واقعا خیلی چیز بدیه

این حرفی ک من نوشتم منظورم ب تمام پدر مادرها نبود 

اره همون اندازه ک خوب داریم بد هم داریم ولی در کل هیچکس تو زندگی انسان بیشتر از پدر مادر تاثیر گذار نیست