2777
2789
احتمال کذب هست؟ 😐😕😂

خط بی بی چک داره از گوشی میزنه بیرون میگی کاذبه باکر کن دوقلوام هست  مبارکه گلم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیییییززززممم خیلییییییییییی خیلییییییییییی تبریک میگم تروخدا برای منم دعا کن خیلییییییییییی خوشحالم برات

امیدوارم ک ۹ ماه به خوبي بگذرونی....

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 
احتمال کذب هست؟ 😐😕😂

این دیگه خیلی مثبته اگه جدیدا چهارده پانزده روز گذشته آمپول hcgنزدی مثبت کاذب نیست صددرصد بارداری

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

ن اصلا نه دارو خوردم نه آمپول زدم 

خب پس مبارکه دیگه 

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

شایدم باشه خدا رو چه دیدی🥹

واقعا میگی نمیدونم هنوزم نیومده یه دلم میگه امید ببندم یه دلم کاملاااا نا امیده 

شما که طبیعی باردار شدید درسته؟ مشکل زنان و اینا نداشتین ؟ چند وقت بود که اقدام بودید ؟

واقعا میگی نمیدونم هنوزم نیومده یه دلم میگه امید ببندم یه دلم کاملاااا نا امیده  شما که طبی ...

امیدت به خدا باشه خودش میدونه کی بهت بده 

من پارسال گفتم اگر بشه نذر امام زمان میکنم اش رشته میدم منم نشدم اش پختیم دادیم روز بعدش شدم 

الان حساب کردم تقريباً زمان زایمان میشه نیمه شعبان 🥹

من اولش که اقدام کردیم پریودیم نا منظم شد سه ماه قرص خوردم منظم بشه 

بعد اقدام داشتیم خیلی به تاخیر افتاد ولی آزمایش منفی شد پریود شدم 

رفتم دکتر گف تنبلی تخمدان داری خیلی کم این قرص بخور اینا منم تقریبا دوماه خوردم تغییری نکرد 

دیگه بجایی رسیدم ک گریه میکردم 

فروردین رفتم علاوه بر قرص گف بیا سنو کنم و آمپول داد اینا. گف دوتا تخمک هسه احتمال دوقلویی هس منم خوشحال 

بعدش دیدم دوباره شدم 

ماه بعدش گفتم ولش کن هرچی شد ببینم خدا چی میخواد 

این ماه ک سپردم به خود خدا شد🥹😍

تقریبا 8ماه اقدام بودم