2777
2789
عنوان

قلبم داره می ترکه کمکککک

297 بازدید | 23 پست

دیشب خواب دیدم خواهر کوچیکم(۳سالش شده تازه)به خاطر سهل انگاری من مرد (تو خوابم یه آسانسور شیشه ای بود که سوارش شدیم با اونیکی خواهرم و یه نفر دیگه بعد این آسانسور قبل رسیدن به طبقه وایساد و انکار سقوط کرد ماام پریدیم بیرون ولی ابجیمو نکرفتم بعد افتاد مرد)بعد اینکه همونجا مرد انکار نمیدونست مرده ولی من میدونستم مرده اومد بقلم کرد گفت آبجی ترسیدما پامم درد گرفت من اینو گرفتم بغلم زجه میزدمااا مامان بابام واکنش خاصی نداشتن یه باغچه بود که ابجیمو اونجا خاک کردیم مامانم اونحا داشت به باغچه می‌رسید بابامم آب میداد گلارو فقط داد زد گفت داداشتم تو کشتی ابجیتم الان کشتی چرا حواست نیست اونیکی ابجیمم(۱۴سالشه)با گوشی حرف میزد طرف پشت خط می‌گفت حال کردید چه قبر قشنگی براش خریدم بعد روی قبره ام اول اسم داداشم بود یه بارکد ام داشت که اسکنش میکردی عکساشو نشون میداد من تو خواب آنقدر گریه کردم نفسم بالا نمیومد قلبم میخواست از کار بیوفته نمی‌تونستم جیغ بزنم فقط می‌تونستم یواش گریه کنم میخواستم جیغ بزنم انکار یه چیز سرمو فشار میداد بیدار شدم صورتم خیس اشک بود باز گریه کردم انگار واقعی بود بیدار شدم نمیدونم از غم بود یا از خوشحال که این اتفاق نیفتاده ولی خیلی گریه کردم

تعبیر خوابم چیه

خیلی نگرانم

من جونم به اون بچه ها بستس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای واییییی

خوابهه هیج تعبیر خاصی ام نداره

منم هزار بار از اینجور خوابا دیدم هیچ اتفاق بدی نیوفتاده خداروشکر😂

وزن فعلی ۵۷💪ایشالا تا ۱ تیر وزنم میشه ۵۰💸👄💅

عزیزدلم من تعبیر خواب زیاد بلدم ولی این خواب شما اصلا تعبیر نداره منظورم اینه که خوابتون کابوس بوده که به خاطر خستگی جسمی یا روحی دیدید از این خوابهای آشفته و بی تعبیر زیاده 

پاشو فقط بگو خیره یه صدقه واسه آرامش خودت بذار و یه فاتحه‌ی کبیره شبه جمعه هست بفرست واسه روح پیغمبر عزیزمون و اولادش یه حمد بعدش ۴ قل بعدش ۷ مرتبه سوره قدر بعدش سه مرتبه آیت الکرسی

اینقدر بهت آرامش میده که خدا میدونه 

منم داداشم دنیا اومده بود خیلی نگرانش بودم و میترسیدم خدا نکرده اتفاقی براش بیفته، ولی بدترین خواب های ممکن رو می‌دیدم براش و تعجب میکردم که من که خیلی دوستش دارم این چه خوابیاییه

بعد فهمیدم از اضطراب هست که این خوابا رو میبینم

و هیچ دلیل دیگه نداشت و الان سال ها گذشته 

عزیزدلم من تعبیر خواب زیاد بلدم ولی این خواب شما اصلا تعبیر نداره منظورم اینه که خوابتون کابوس بوده ...

ساعت ۴ونیم بود از خواب پریدم تقریبا آفتاب کامل طلوع نکرده بود اولین باری بود از این خوابای می‌دیم🥺🥺

ممنون از راهنماییتون حتما انجام میدم

منم داداشم دنیا اومده بود خیلی نگرانش بودم و میترسیدم خدا نکرده اتفاقی براش بیفته، ولی بدترین خواب ه ...

اتفاقا دیروز اومده بود خونم تلفونو محکم میکوبید منم دعواش کردم

شبم عذاب وجدان گرفته بودم از کارم🥴