2777
2789
عنوان

شوهرم و خانوادم

199 بازدید | 7 پست

سلام خانمای گل،من مامانم یک چیزی که میده بهم باز خیلی غر میزنع سر من سر شوهرم اصلا روش نمیشه، اما شوهرم نمیدونه که تو سر من میزنع بعدش به گریه ختم میشه ورگرنع تف میکنه و نمیگیره،مثلا دیشب گفت بیا کمکم کن فردا گفتم باشه صبح شوهرم میرفته  سرکار ساعت ۴ منو بیدار نکرده دیده غرق خوابم ،مامانم زنگ زد اینقدر گریه کردم که اگر اون شوهرت  بیاد بگه ماست بده بهش میگم نمیدم مگه تو برا من چیکار کردی،شوهرت نقش شاخ گاو رو داره تو خونه ما و این چیزارو گف بعدش خداحافظی کرد منم باردارم اینقدر گریه کردم که نگید دیگه😔 موندم به شوهرم چطوری بگم نگیر ازشون اقا چیزی دادن بگو نمیخوام خودم از بیرون میگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل مامان منه یه چیزی میده بعدش میزنه تو سرت ولی خب من خیلی دیونه هستم حیا ندارم دوباره میرم خونش از ...

هی بخدا زن دایم یک داماد بدی داره ک نگو بازم تعریف دومادشو میکنه اما اینا نه خوبم هستی غیبتو میکنن

چرا باید مامانت اینجوری باشه؟؟ واقعا برام جای سواله  خب به دخترش میده دیگه نه به غریبه که

من زن داداشم زن خوبی نیست به داداشم ک زن خوبی نداره میده همه چی تازه میگه به پسرم میدم به اون ک نمیدم منی ک شوهرم بد نیستا هرجایی خاسته بردتش دکتر و خیلی کارا میکنه برا خانوادم اما اونا میگن شوهرت خوب نیست خوبی بیش از حد هیچوقت دیده نمیشه