2777
2789
عنوان

هرکس این تاپیکو دید

164 بازدید | 15 پست

یه سلام بده به امام زمان و بگه امروز میخوام اتر این سلامو توی زندگیم ببینم

ان شالله با این سلام پر برکت انقدر بصیرت دار بشیم که با همین سلام های صبحگاه عاقبت بخیر بشیم

زندگی واقعی یه چیزی بین اینستا و نی نی سایته

بقول یکی از علما مثلا از َرف امام حسین ع سلام بده به امام مهدی و حق دلالیتو بگیر

این سلام مگه میشه جواب نداشته باشه

جوابش برکتیه که توی زندگیت میاد

حتی میتونی از طرف پدر مادرت سلام بدی

اینطور یه قدری از زحماتشونو جبران کردی

یا برای بچت این کارو بکنی و برکت وارد زندگی بچت بشه

یا از طرف همسرت و برکت وارد زندگی و روحش بشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر بی ادب تو احترامو یاد بگیر نمیخواد به امام زمان سلام کنی

جواب توهین توهینه عزیزم قرار نیست بزنن تو سرمون ما هیچ عکس العملی نشون ندیم 

مگه من به ایشون توهین کرده بودم میاد تو تاپیکم توهین میکنه؟ 

جواب های هویه باید خودش برای خودش شخصیت قائل باشه

گوه ب روح امواتت شب جمعه خیرات 

@niniyar_1

@niniyar_2

@niniyar_3

@niniyar_1

لطا به این کاربر رسبدگی کنید علاوه بر اینکه به اعتقادات من میگه خرافات فحش هم میده 

اگر رسیدگی نکنید تعلیقش نکنید مسلمون نیستید اسرائیلی هستید

سلام  میشه درخواست دوستی قبول کنید  میخوام یه نکته ای بگم درمورد تاپیک تون و توهینی که ش ...

هرچی میخواید بگید همینجا بگید مساله ای نیست کسب ببینه 

نمیشه نی نی یارها میبینن یا خبرچین ها خبر میبرن البته دوست ندارید اشکال نداره

ببین من یه تاپیک زدم کسی اعتقاد داره میاد کسیم نداره(که غصه بی لیاقتی ملتو من نباید بخورم) نیاز نیست چیزی بنویسه

ولی غلططط میکنه میاد توهین میکنه نی نی یار رسیدگی نکنه مسلمون نیست

@niniyar_1   @niniyar_2   @niniyar_3   @niniyar_1    لطا به ...

خودت فحش دادی عوضی اول تو شروع کردی چجوری مسلمون بی ادبی هستی هیچکس با سلام دادن ب امام زمان با بصیرت نمیشه عین‌خودت که ثابت کردی ابرو هرچی امام بردی بااین ادبت وقتی میگم خرافاته دقیقا همین رفتارت ثابت میکنع اگه ب بصیرت بود تو الان ی ادم با شخصیت بودی نه ی ادم گاو 

خودت فحش دادی عوضی اول تو شروع کردی چجوری مسلمون بی ادبی هستی هیچکس با سلام دادن ب امام زمان با بصیر ...

قرار نیست چون مذهبی هستم هر زری زدی وایسم نگات کنم عزیزم بد برات حا افتاده فک کردی مذهبیا باید تو سری خور باشن هر موجودی مثل تو رد شه یه چی بگه اینام جوابش تشکر کنن از این خبرا نیست عزیزم 

گوه میخوری تو تاپیکی که فکر میکنی خرافاته میای

شما هم بهش توهین کردی کلی اعتقاد و دین و مذهب و آیین تو دنیا وجود داره که از نظر خودت خرافاته اونام باید بگن گ.وه میخوری؟منم فقط خدا قبول دارم با این حال درسته شما صبح زود با اشتیاق تاپیک زدی اون اومد ضدحال زد ولی بهتر بود فاقد اهمیت بگیری کامنتش رو که توهین و دعوا ادامه دار نشه اعصاب خودت خورد نمیشد اینجوری 

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 
شما هم بهش توهین کردی کلی اعتقاد و دین و مذهب و آیین تو دنیا وجود داره که از نظر خودت خرافاته اونام ...

من باهاش کاری نداشتم

ولی وفتی توهیمن میکنه نمیشه وایساد نگاه کرد

همه بلدن فقط ادنای مذهبی رو در معرض اتهام قرار بدن چون راحت تره میدونی

الان به من اینو گفتی من بهت چیزی نمیگم ولی همینو برو به اون بگو چرا توهین کردی ببین هیچی برات نمیذاره

گوه ب روح امواتت شب جمعه خیرات 

وقتی خرافاته روح و امواتم از نظرت وجود نداره پس میخواستی فقط بهش ضدحال بزنی و دعوا درست کنی بگی من متفاوت فکر میکنم پس برترم ولی خودتم اعتقاد داری  

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم