2777
2789
عنوان

یعنی حامله ام؟؟؟+ عکس بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 38 پست

چیزهایی که من از اول پریود تا 10 روز رعایت کردم این بود که غذای سرد زیاد نخوردم آب هویج، لوبیا سبز، توت فرنگی، حبوبات مخصوصا نخود، ارده کنجد، خرما مخصوصا اگر با روغن زیتون تفت بدی خیلی خوبه، تخم مرغ محلی، آب زیاد بخور سیاه دونه و عسل یادت نره ، مغزی جات مخصوصا گردو و بادام، گوشت لوبیا سبزیجات، کلم بروکلی، توت فرنگی خیلییی خوردم، فولیک اسید یادت نره

اینارو من توی پریودیم همشو سعی کردم حتی یکبارهم شده بخورم کلا باید خودتو تقویت کنی البته از اینا به شوهرتم بده😄

من در کنارش قرص متفورمین و لتروزول و... هم دکتر داد میخوردم دکتر من یه قرص اُوا پلاس برای تنبلی تخمدان هست بهم داد اگر دوست داشتی با دکترت مشورت کن برات بنویسه 

یه چیز دیگه اینکه از عطاری روغن سیاهدانه بگیر اصل باشه روزی دوبار زیر شکمتو خوب ماساژ بده موقع ظرف شستن مواظب باش لباست خیس نشه رحم سرد میشه

فیلم ببین برقص پیاده روی کن روحیه اتو از دست نده دیگه همینا به ذهنم میرسه راستی گل سنجد از عطاری بگیر روز سوم پریودت یکم بجوشان و در حد 1 الی 2 تا قاشق بخور بیشتر نخور رحم رو لیز میکنه

عزیزم من از مواردی که گفتم نتیجه گرفتم حالا اینایی که الان مینویسم برات تجربه بقیه خانمهایی نی نی سایته که من برا خودم نوشتم بازم هرکدومو میتونی رعایت کن👇

قرص اولترا ویتامین سی، ازت هرکول میسازه
کنجد گوجه آووکادو نارنگی ژل رویال  انواع مغزها لبنیات پرچرب و...
تمام چیزایی که کنسروی هستن، غذاهای نیمه آماده یا فریزری، خوراکی هایی که نگه دارنده دارن، نخور   کلا چیزهای بد نخور

مکمل های مخصوص بانوان، امگا پلاس بخور
کلا سبک غذاییتو درست کن فست فود و چیزهای چرت پرت و سرد که ارزش غذایی ندارن نخور اب زیاد بخور سبک غذاییتواول اصلاح کن به خودت برس چیزهای مقوی و درست درمون بخور ورزش کن
یچی میگم حتما انجام بده. هویج و انجیر خشک دوتاشو چند تیکه کن بنداز تو قابلمه یه کم اب بریز بجوشون بعد کامل له کن تو ابش و از صافی رد کن ابشو هر روز میل کن ببین چقد اثر داره
کنجد با کشمش قاطی کن چایی همیشه دارچین و زنجبیل بریز

رازیانه بخور شیرین بیان عالیه هویچ کرفس بادوم گردو ماهی
من از عسل و سیاهدونه ((روز ۱-۱۴ پری))
دارچین و قطره ویتاگنوس جواب گرفته ((۱-۱۴ پری صبح ناشتا ۲۰ قطره))
حذف کامل قند و شکر و هرچی ک شکر داره
حذف لبنیات مصرف  روزی ده تا دونه بادام درختی خیس خورده ک پوست نازک قهوه ای روشن باید کنده شه
تتظیم ساعت خواب تنظیم ساعت وعده های غذایی خوردن

فلفل دلمهای، گوجهفرنگی، کلم بروکلی، کیوی، مرکبات به دلیل اینکه منابع غنی از ویتامین C هستند و به جذب بهتر آهن کمک میکنند

اگر اینا برات مفید بود یه صلوات هم برای من بفرست امروز میخوام برم دکتر دعا کن همه چیز خوب پیش بره🥲🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزهایی که من از اول پریود تا 10 روز رعایت کردم این بود که غذای سرد زیاد نخوردم آب هویج، لوبیا سبز، ...

دستتون دردنکنهههههه خیلی زحمت کشیدید 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

چیزهایی که من از اول پریود تا 10 روز رعایت کردم این بود که غذای سرد زیاد نخوردم آب هویج، لوبیا سبز، ...

روغن سیاهدونه و شکوفه سنجد و برگ سنجد اینا گرفتم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

عزیزم من از مواردی که گفتم نتیجه گرفتم حالا اینایی که الان مینویسم برات تجربه بقیه خانمهایی نی نی سا ...

خیلی خوب و مهربونید واقعا بابت لطفتون خوشحال شدم این همه رو برام نوشتید 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 .. خوندمشون و ازشون اسکرین شات گرفتم چیزایی ک تو برنامم نبودن رو اضافه کنم .. دکتر زنان خوب تو شهر دیگه ایه باید همسرم مرخصی بگیره بریم برام لتروزول اینا بنویسه ب امید دوقلویی .. اون شک‌وفه سنجد و برگ سنجد و روغن دوقلوزایی و باه زنان و .. هم برای دوقلویی گرفتم 😂🙌🏻 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم من از مواردی که گفتم نتیجه گرفتم حالا اینایی که الان مینویسم برات تجربه بقیه خانمهایی نی نی سا ...

دیر دیدم پیاماتونو .. دکتر رفتید ؟ چطور پیش رفت؟ ان شاءالله تو زندگیتون همیشه موفق و شاد و غرق خوشبختی باشید 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی خوب و مهربونید واقعا بابت لطفتون خوشحال شدم این همه رو برام نوشتید 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 ...

قربونت عزیزم لطف داری امیدوارم هرچه زودتر به نتیجه دلخواهت برسی خدا بهت یه دوقلوی سالم و گوگولی بده😍😍😘 😘😘😘😘

دیر دیدم پیاماتونو .. دکتر رفتید ؟ چطور پیش رفت؟ ان شاءالله تو زندگیتون همیشه موفق و شاد و غرق خوشبخ ...

ممنونم بابت دعای قشنگت 😘😘🤩🤩

اره عزیزم رفتم دکتر برام آزمایش تیتر بتا نوشت که مثبت بود فقط گفت عددش پایینه فعلا چیزی دیده نمیشه گفت چند روز دیگه برم برای سونو واژینال ولی گفتم نمیام میترسم😅 دیگه برام آزمایش مجدد نوشت که ببینه عدد بتا بالا میره یانه 

فردا آزمایش دارم برام دعا کن عزیزم 🥺

ممنونم بابت دعای قشنگت 😘😘🤩🤩اره عزیزم رفتم دکتر برام آزمایش تیتر بتا نوشت که مثبت بود فقط گفت عدد ...

پس مثبت بود واقعنی 😍😍😍😍😍😍😍 ای جان

دوستمم بتاش خوب بالا نمیرفت ولی اوکی شد و الانم نی نی ش بغلشه .. ان شاءالله با خبرای خوب بیاید مجدد 😍😍😍😍😍😍😍😍 

اون یکی پیامتون ریپلای شد ولی پیامم ارسال نمیشد اینجا تشکر میکنم بابت دعای قشنگتون و زحمتی که برام کشیدید 😍😍😍😍😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40