2777
2789
عنوان

یعنی حامله ام؟؟؟+ عکس بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 38 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنبلی دارم یه سقط داشتم یه بچه هم دارم الان با قرص و دارو دارم پیش میرم

حتمی شد تاپیک بزن منم امیدوارم شم تنبلی دارم 🥲

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

تنبلی دارم یه سقط داشتم یه بچه هم دارم الان با قرص و دارو دارم پیش میرم

شاید دوقلو باشه زود نشون داده 😄

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

سلام‌ صبحتون بخیر  منم مارک viver زدم هاله کمرنگ‌افتاد دیشب و امشب  همیشه از مارک مدیکور ...

سلام عزیزم منم همیشه از تست قطره چکانی استفاده میکردم برای همین اولش به این تست شک کردم ولی الان هاله پررنگ تر هم شده

حتمی شد تاپیک بزن منم امیدوارم شم تنبلی دارم 🥲

عزیزم نگران چی هستی منم تنبلی دارم شوهرمم مشکل داره الان اگر خدا بخواد بارداری دومم 

برای تنبلی پیاده روی کن استرس نگیر غذاهای خوب بخور برقص انشالله به زودی باردار میشی اگر دوست داشتی تا کارهایی که خودم نتیجه گرفتم برات بگم؟ 

عزیزم نگران چی هستی منم تنبلی دارم شوهرمم مشکل داره الان اگر خدا بخواد بارداری دومم  برای تنبل ...

بله اگر بفرستید که لطف میکنید واقعا اونارو هم اضافه میکنم به برنامه م دستتون دردنکنههه ❤️❤️❤️❤️❤️

خودم کلاس ورزش و پیلاتس و .. بصورت انلاین ثبتنام کردم .. هم برنامه اصلاح تغذیه و تعدیل مزاج گرفتم‌‌  برای کمخونی و غلظت خونمم چیز میز گرفتم ... ولی درکل میگم کاش ادم راحت بچه دار میشد این همه دنگ و فنگ نداشت.. همش هم دست دست کردن برای انجام برنامه که سال جدید رسید 🥲

۲۰ درصد زوجین ایرانی ناباورن همش بخاطر تغذیه و سبک زندگیمونه که تغییر کرده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واقعا خیلی دوست دارم 😍 

خودمم دوقلو دوست دارم خیلی خیلی زیاد .. این تنبلی تخمدانم به فا.ل نیک میگیرم ک دوقلو دار بشم .. برای دوقلویی هم دارو چندمورد گرفتم .. ولی قرص لتروزول و .. فعلا از دکتر نگرفتم هنوز 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بله اگر بفرستید که لطف میکنید واقعا اونارو هم اضافه میکنم به برنامه م دستتون دردنکنههه ❤️❤️❤️❤️❤️ خ ...

دقیقا البته غیر از تغذیه و سبک زندگی کلا جوان های ایرانی زندگی پر استرسی دارن که از همه چیز بدتره😢

خودمم دوقلو دوست دارم خیلی خیلی زیاد .. این تنبلی تخمدانم به فا.ل نیک میگیرم ک دوقلو دار بشم .. برای ...

گلم من خیلی تحقیق کردم و توی همین نی نی سایت سرچ کردم تجربه ی دوستان رو برای خودم نوشتم البته من یه سری هاشو رعایت کردم اونارو تو پست جدا برای میفرستم