2777
2789
عنوان

توروخدا بگین من مقصرم یا شوهرم

352 بازدید | 22 پست

هفت ساله ازدواج کردیم با همه چیش ساختم کم خوردم کم پوشیدم غر نزدم گله نکردم از خیانتش گذشتم بخاطر بچم خب الان اکثر فامیلای ما چه پیر چه جوون همه مستاجرن اما زندگی خوب میکنن بریز بپاش دارن

ما بخاطر شغل همسرم جنوبیم و از طرف اداره بهمون خونه دادن مال خیلی وقت پیشه ۵ ساله دارم تحمل میکنم گرما و شرجی و بدون امکانات دم نزدم خونه پر از سوسک مارمولکه تابستونش وحشتناکه هرچی وسیله میخرم خونه کهنه و قدیمیه اصلا نمیشه دکور بچینی😔 حالا حرفم اینه به عنوان یه زن یه مادر یه کسی که تا اینجای زندگی اومده حق ندارم تو ارامش باشم نباید اون جوری که دلم میخواد تا جوونم زندگی کنم؟به شوهرم میگم از این شهر بریم یه خونه تمیز کوچیک اجاره کنیم یه طوری نگام میکنه انگار حرف بدی زدم از اجاره میترسه بابا مگه بقیه چیکار میکنن خب منم ادمم از بس شبا نمیخوابم از ترس سوسک چشمام دیگه سو ندارن خسته شدم بهش گفتم یا امسال خونه میگیری تر وتمیز و شیک شهر دیگه یا دیگه جنوب نمیام میرم خونه بابام

مگه وظیفه مرد نیست زندگی خوب و ارامش برای زنش فراهم کنه من ۵ سال بودم دیگه نیستم تحملم تموم شده

امشب دعوامون شد مقصر کیه؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر من خب هر دو حق دارید همسرتون که مطمعنن نمیاد خونه مفت رو ول کنه برا یجا دگ اجاره بده ولی شمام حق داری بنظرم با دعوا چیزی حل نمیشه اگه براش مهم بود که داری اذیت میشی یه فکری میکرد

با توضیحات باید تو پایگاه هوایی یا دریایی زندگی کنی 

من به هردو حق میدم به شما چون تحملش براتون واقعا سخته اذیت میشید به ایشون چون واقعا کرایه ها بالاست ولی پایگاه تقریبا همه چیز از جمله آب برق رایگانه خب بهتر نیست هردو یکم کوتاه بیاید شما جنوب بمونید ایشون خونه بازسازی تعمیر کنه این مشکلات نداشته باشه اصلا شما میدونید هرکی اطرافم دیدم و شناختم خونش داده کرایه رفته تو این خونه ها زندگی کنه حتی شده با پارتی رفته شغل طرف هم هیچ ربطی به نظام نداره ولی رفته یکی ک همین دوماه پیش رفت صد میلیون خرج تعمیر خونه کرد گفت می ارزه خونم دادم کرایه 

با توضیحات باید تو پایگاه هوایی یا دریایی زندگی میکنی  من به هردو حق میدم به شما چون تحملش برا ...

نه نظامی نیس ولی خونه ها مثل هموناس قدیمیه

جالب اینجاس میگه اگه صدتومن هزینه کنم میرم خونه رهن میکنم چه کاریه کلا حرفش اینه پول خرج نکنه چه بازسازی چه اجاره

منم منطقی حرف میزنم ولی کو گوش شنوا