2777
2789
عنوان

چشم زخم هر کی اعتقاد داره لطفا بیاد

173 بازدید | 14 پست

خانم ها من چند وقت پیش رفتم اراشگاه و موهام پر بود بعد ارایشگره گفت موهات پر و سنگین الان میبینم انقدر نازک و بی جون شدن ک نگو 

بنظرتون چشم زخمه؟؟

چیکار کنم ب حالت اول برگردن

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جاریم و خواهرشوهر کوچیکه امو ببین 

اونا بد تو فاز چشم زخم و اسپند دود دادن و کفش مهمان رو بریدن و سوزوندن هستن

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

ب چشم زخم نه ولی ب انرژی بشدت اعتقاد دارم ماادما همه پر انرژی هستیم درون خودمون  

مثلا اون آدمی ک اینجوری گفته با حسادت گفته این حرف رو و پرانرژی منفی بوده واین باعث شده ک برات بداتفاق بیفته

مثلا اینجوریه ک ی دوستی داشتم پرانرژی منفی بود حسادت دروغ کینه سرشار از کینه بود و تاراجب چیزی بهش میگفتم از ریشه خراب میشد آزمون یا کار یا مهارت یا باشگاه یا.... خب ببین خراب شدن موقعیت مصاحبه ی کاری ی نفر ب چشم زخم ربطی نداره وقتی هنوز اتفاقی نیفتاده ولی انرژی منفی قشنگ میتونه توجیحش کنه

ی روز توی کامنتای نی نی سایت با اون دوست خیلی صمیمیت  ک جونتون برای هم میرفت و خیلی وقته ازش بی خبری حرف میزنی بدون اینکه بفهمی...یا باخواهرت یا حتی مامانت ولی فک میکنی غریبه ست و قلبش و میشکنی و اون میره و ی روز کامل با غصه ب حرفای تو دلش میگیره...  توی چتا باهم مهربون باشیم