2777
2789
عنوان

کاش آدما پاک بودن

129 بازدید | 5 پست

حالم خراب شد از خوندن تاپیکا از شنیدن خیانت آدما از دیدن آدمای خیانت کارو مردو زنای خراب و فاسد که با بهانه ی پوچ و الکی دنبال این کارا میرن مثلا میگن شوهرم برام کم میذاره ،زنم برام کم میذاره ،زود ازدواج کردم کسی و قضاوت نمیکنم ولی اصل این کارا کثافت کاری وهر دلیلی براش بیاری فقط کلاه گذاشتی سر خودت 

به حجاب و خانواده و این جور چیزا نیست نجابت یه چیز درونی که هر کسی لایق داشتنش نیست وچه قدر کم شدن این جور آدما 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بفهمین شوهرتون با زن برادرتون رابطه داره چیکار میکنین؟

سکوت میکنین بخاطر زندگی برادرتون و مادرتون یا رسواش میکنین؟

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

کاش فقط ای کاش 

من که دیگه حالم داره از این دنیا بهم میخوره

دلم میخواد برم یه جای دور افتاده زندگی کنم که جز پاکی و سادگی و صداقت ومهربونی هیچی نباشه. 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀