2777
2789
عنوان

به نامزدم گفتم ک توافقی طلاق بگیریم بعد از اون همه عشق و عاشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 11337 بازدید | 149 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر دوستم عین نامزد شماست...شوهره ۴۵سالشه...۱۲ساله ازدواج کردن...دوستم هی داره زور میزنه ک درستش کنه...ولی هیچ تغیری نکرده شوهره..۲تا بچه هم داره...میگه کاش بچه نداشتم طلاق میگرفتم

زندگیتون پر از عشق

اینجور آدما اصلا عوض نمیشن خواهر منم شوهرش اول تو‌ روز خواستگاری باهاش مهربون بود و اینا بعد از ۶ ماه دیدیم ک حرفای نیش زبون دارو تهمت به خانوادمون میزنه خواهر منم سنش کم بود و الان تو طلاق گیرین 

ماهم که یه مشت جغد علاف درانتظار پارت ۳ و ۴ تاپیک مینشینیم🙁

اره بخدا با اینکه میدونیم داره ب شعورمون توهین میشه اما فضولیمو میمونیم بازم😵‍💫😂

به امید فردایی روشن🌱
ماهم که یه مشت جغد علاف درانتظار پارت ۳ و ۴ تاپیک مینشینیم🙁

جغدو خوب اومدی

ما که تاپیک جیندرلا خانومو از دست دادیم دیگه چیزی برا از دست دادن نداریم  

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮