2821
2789

اگه شما و همسرتون تو شرایط بد باشید(شرایط اقتصادی وحشتناک)

بعد شوهرتون بهتون بگه تو شرایط منو میدونستی باهام ازدواج کردی و عین این حرف از دهن خواهر شوهر هم در بیاد بهترین واکنش و یا پاسخ چیه؟؟ 

بیشه ها اگر تاریکند،آسمان هنوز آبیست🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میتونیم شرایط مالی رو با کمک همدیگه بهتر کنیم 

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

بنظر من 

شوهر 

آره میدونستم شاید یروز توی شرایط سختی قرار بگیریم 

ولی نگران نباش باهم از پسش برمیایم خدا بزرگه 

خواهر شوهر هم 

پیش میاد اینجور چیزا درستش میکنیم 

یا 

فکر نکنم به شما ربطی داشته باشه 

من شرایط مالیتو میدونستم خط گرفتن از ابجیتو ک نمیدونستم

ممنونم از جوابت 

میشه بگی به خواهرش چی بگم؟

چون هعی میگه 

مثلا من انقد ناراحتم از اتفاقات (یعنی مث افسرده ها) هیچی نمیگم درد و دل این چیزا 

خودش میاد هعی این جمله رو میگه

من به خواهر شوهرم میگم من شرایط شوهرمو میدونستم خودم انتخاب کردم ولی بابت انتخابم قرار نیست به شما جواب پس بدم این مسئله بین من و همسرمه ، شما تو شرایط من نیستین پس نظر هم ندین 

حالا نمیدونم با شوهرت رابطتت چجوریه که بگم اگر شوهر خودم باشه که میگم خودم انتخاب کردم اگر برگردم به گذشته بازم انتخابت میکنم شرایط اینجوری نمیمونه با هم درستش میکنیم

به خواهرشوهرم میگم به تو مربوط نیس من میدونستم یا نمی دونستم ولی قطعا میفهمیدم کی این حرف و گذاشته ت ...

نایس خوشم اومد 🥲

ممنونم از جوابت  میشه بگی به خواهرش چی بگم؟ چون هعی میگه  مثلا من انقد ناراحتم از اتفاق ...

مگ من از اوضاعی ک پیش اومده پیش تو حرفی زدم ک هی میگی از اول اوضاع مالی فلانیو میدونستی هرچی هست بین منو شوهرمه لازم نمیبینم هی درباره زندگیم اعلام نظر کنی