2777
2789

من امسال تابستان نهم ب دهمم هست

یکی از موسسه های فرهنگی اومده کلاسای مختلف گذاشته

مثلا طراحی سایت و اینا 

از یه طرفم اومده پیشخوانی درسای سخت سال بعدو گذاشته 

حالا نمیدونم کدومو برم شرکت کنم از یه طرب میگم طراحی سایت یه مهارت خفنه از یه طرفم میگم پیشخوانی دهم خیلی به نفعمه انگار با این وضع امتحان نهاییا

اگه میخوای پیشرفت کنی پیشخوانی رو برو 

اگه میخوای چیز جدید یاد بگیری طراحی سایت

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

طراحی سایت خفنه اما به شدت علم گسترده ای هست و مدام بابد دنبال یادگرفتن و به روزرسانی باشی. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه هدفت واقعا درسه ، قطعا پیش خوانی 

اگه درس به ادن انداره برات مهم نیست و صرفا مدرک میخوای برو دنبال مهارت

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

پیشخوانی زیاد به دردت نمیخوره، من انجام میدادم بدتر در طول سال خسته بودم چون 3 ماه تابستون بجای اینکه فکرت استراحت کنه بازم درگیر درسه و بازدهیت دوران مدرسه میاد پایین

بنظرم کامپیوتر و طراحی سایت خیلی عالیه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
طراحی سایت خفنه اما به شدت علم گسترده ای هست و مدام بابد دنبال یادگرفتن و به روزرسانی باشی. 

اره خودمم فکر کردم بهش گفتم فکر نمیکنم اونقدری که باید بتونم یادبگیرم 

چون به مهارت و علم کامپیوتری زیادی نیاز داره

البته که خب اونا هم به اندازه درک و توان ما باهامون کار میکنن

پیشخوانی الان که میری دهم مسخره ست ولی برو یه چی یاد بگیر

به قول مهران مدیری هر وقت خواستی راجع به کسی قضاوتی کنی دوتا سوال از خودت بپرس:کجای زندگیمه؟کجای زندگیشم؟...یه کراش دارم که نمیتونم مخشو بزنم و تو اینجا خیلی راجع بهش حرف میزنم😂انقدر میگم میگم تا بیاد به غلامی دم خونمون😎(خب تو پرانتز باید بگم که زهی خیال باطل،فهمیدم رل داره،لیاقت محبت و عشق خالص منو نداشت     )(یه پرانتز دیگه باز میکنم و باید بگم کات کرده💃) به معجزه معتقدم😍🌱 یه خردادی مودی  سعی میکنم در لحظه زندگی کنم🧘🏻‍♀️ چون زندگی واقعا مسیره و مقصد مشخصی نداره💃اگه بگی خرکی ترین اشتباه زندگیم چی بوده؟ میگم انتخاب تجربی تو دبیرستان🤨 به خاطر همین پرونده ی کنکور تجربی و بعد دو کنکور میبندم و میرم سراغ بیدار کردن کودک درونم و برنامه هایی که تو کودکی واسه آیندم داشتم👩🏻‍🎓🌱📷📚🎼❤️

پیش خوانی بدرد نمیخوره 

خیلی درس بدن در حد یک فصل 

مگه اینکه حرفه ای بخوای با اساتید کنکور شروع کنی اون یک حرفیه و کلا فرق می‌کنه اوضاع چون کلاس ادامه داره و تموم نمیشه با شروع مهر

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨

اخه من کلاسای هنری میرم یعنی اونقدری دیگه به مهارت نیاز ندارم چون هم موسیقی و تئاتر میرم و هم خوشنویسی تدریس میکنم 

فکر میکنم پیشخوانی منطقی تر باشه 

شما اگه برمیگشتین عقب دبیرستانتونو پیشخوانی میکردید؟

رشتت چیه اگر ریاصی هستی و بعدا میخوای بری کامپیوتر بنظرم طراحی سایتو برو 

تجربی ام 

نه طراحی سایتو صرفا برای این گفتم که بعدا بتونم سایت بزنم برای خودم محصولاتمو بزارم توش 

محصولات ارایشی و بهداشتی و روتین پوستی دارم 

پیش خوانی بدرد نمیخوره  خیلی درس بدن در حد یک فصل  مگه اینکه حرفه ای بخوای با اساتید کنک ...

واقعا ؟ یعنی میتونم حتی خودم توی خونه با فیلم اموزشی پیشخوانز انجام بدم حدودا؟