2777
2789

یه بنده خدایی خیلی دوسم داشت و خواستگاری هم اومده بود بدجورم پیگیر بود خونواده م نزاشتن به دلایل عجیب بعد ۵ ماه پیگیری گف دیگ ناامید شدم

دو روزه خبری ازش نیس فک نمیکردم دلم انقد براش تنگ شده باشه

لایک نکن😱 لایک نکن😱😱میگم لایک نکن😱😱😱

ولش کن بقول این خزو خیلا خوشش بیاد خودش میاد😂

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

ولش کن بقول این خزو خیلا خوشش بیاد خودش میاد😂

میدونه با اینکه میدونستم خونواده م نمیزارن ولی بدجور عادت کرده بودم بهش 

حتی میگفتم برو پیام نده مقاومت میکرد آخر سر رفت😂🤦‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونه با اینکه میدونستم خونواده م نمیزارن ولی بدجور عادت کرده بودم بهش  حتی میگفتم برو پیام ن ...

من همچین آدمی تو زندگیم بود به رگبار فحشم میبستمش باز میومد زنگ میزد با خط های مختلف 

یا هرجور شده میومد ببینه حالم خوبه یانه 

الانم چند وقته نمیدونم کجاس اوایل چون عادت داشتم باورم نمیشد ول کرده 🤣🤣🤣البته طرف من واقعا شاس میزد

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

چه زود بیخیالت شد من یه خواستگار داشتم حتی ۶ماه بعد عقدم هم منتظر من بود مامانش هم به مامانم &n ...

😅اینم گف هروقت بیای هستم فقط میخوام ارتباطم کمتر کنم چون اذیت میشم

من همچین آدمی تو زندگیم بود به رگبار فحشم میبستمش باز میومد زنگ میزد با خط های مختلف  یا هرجور ...

وای منم عادت کرده بودم نمیتونم باور کنم😂

وای منم عادت کرده بودم نمیتونم باور کنم😂

من که میگم واقعا طرفم یجوری بود مودی بود ولی امکان نداشت مثلا دوماه ازم بی خبر باشه شده بیاد وایسه سرکوچه اینکارو میکرد ولی الان نیست جزو روتین زندگیم شده بود این بشر ، دیگه استوری هم نمیزاره ولی مهم نیست الانم به نبودش دارم عادت میکنم چون دوسش ک نداشتم 😑

من که میگم واقعا طرفم یجوری بود مودی بود ولی امکان نداشت مثلا دوماه ازم بی خبر باشه شده بیاد وایسه س ...

من یکم‌دوسش داشتم😅 دقیقا به قول تو روتین زندگیم شده بود و عادت کرده بودم بهش