اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میدونه با اینکه میدونستم خونواده م نمیزارن ولی بدجور عادت کرده بودم بهش حتی میگفتم برو پیام ن ...
من همچین آدمی تو زندگیم بود به رگبار فحشم میبستمش باز میومد زنگ میزد با خط های مختلف
یا هرجور شده میومد ببینه حالم خوبه یانه
الانم چند وقته نمیدونم کجاس اوایل چون عادت داشتم باورم نمیشد ول کرده 🤣🤣🤣البته طرف من واقعا شاس میزد
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون
من که میگم واقعا طرفم یجوری بود مودی بود ولی امکان نداشت مثلا دوماه ازم بی خبر باشه شده بیاد وایسه سرکوچه اینکارو میکرد ولی الان نیست جزو روتین زندگیم شده بود این بشر ، دیگه استوری هم نمیزاره ولی مهم نیست الانم به نبودش دارم عادت میکنم چون دوسش ک نداشتم 😑