2777
2789
عنوان

خونتون الان مرتبه؟

653 بازدید | 40 پست

من ظهر ظرفارو گذاشتم ماشین

جارو کشیدم 

گردگیری

الان اما بمب ترکیده باید دو سری ظرف بشورم دوباره

فقط منو دختر ۱۹ماهمم خونه هستیم 🫤

اصلا نمیدونم چی میشه ک اینطور میشه💔

بله پروفایل خودمم  🌱 

خونه مرتبه ولی اتاقم

هیچوقت مرتب نیست

هیچوقت

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه خداروشکر صبح تمیز،کردم هنوزم تمیزه داداشم فقط جرعت کمی پیزی بریزه کشتمش 

آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤

من اره خیلی فقط فردا یه جارو میکشم‌که برا جمعه تمیز باشه لباسهایی هم که شستم تا میکنم 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت