2777
2789

مگه نمیگن عقده ایا و ندیده ها اینکارو میکنن😅

دختر خاله من از وقتی چشم باز کرده پولدار بودن،خونشون ولنجکه،ماشین داره،خونه داره واسه خودش،یک ساله نامزد کرده.

تو هر مناسبتا از کادو هاش که شامل طلا و سکه و کیک و باکس گل میشه استوری میزاره مرسی عشقم و از این حرفا.

مناسبت منظورم،شب یلدا،عید نوروز،عید فطر،عید غدیر،عید قربان،تولدش،سالگرد دوستی،سالگرد خواستگاری سالگرد عقد.

خلاصه هیچ مناسبت آریایی و مذهبی رو هم از قلم نمیندازن.

بلاگرم نیست پیجش شخصیه ۳۰۰ نفر فالوور داره.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش بحالش الان دیگه هرکس انقدر داشته باشه و بهش ارث رسیده باشه منظورم بیکار باشه خب میزاره تو اینستا

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

والله عروسهاي ما هم اينطورن! هر دو وضع ماليشون متوسط به بالا هست و تحصيلكرده و يكيش هم پزشكه! جيك و پوك زندگيشون رو استوري ميكنند! هر كادويي كه دادش هام ميخرند شبش اينا استوري ميكنند! يا يه مهموني ميگيريم از سفره عكس ميگيرن و استوري!!