2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوست دارم

شاید بیننده درکش نکنه

ولی کسی که داره میکشه خیلی حس خوبی داره بهش

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
مداد رنگی چطور بود ازش توضیح میدی نمیدونم با کدوم ارتباط میگیرم

اولش باید یکم سیاقلم بری که تکنیک سایه زدن، طراحی کردن و فشار دست رو یاد میگیری که تو مدادرنگی به دردت میخوره

تو مداد رنگی باید خیلی خیلی صبور باشی، چون وقتی میخوای یه کادر یا چیزی رو رنگ کنی باید 3،4 بار از روش با رنگ های دیگه ش رنگ کنی(برای مثال اگه کارت  سبز باشه اول سبز کمرنگ، بعد چمنی، پررنگ، لجنی رو روی هم رنگ کنی) برای همین میگم صبور بودن میخواد و  دستات درد میکنن اگه فشار بدی

ولی در عوضش کار با مداد رنگی خیلی به آدم لذت میده، البته بستگی به علاقه ی خودت داره، اگه از مداد رنگی راضی باشی میتونی بری حرفه ای تر کار کنی، اگه کار رو بوم دوست داری بعد از 6 تا یکسال نقاشی، فرق نداره سیاقلم یا مداد رتگی، فقط دستت عادت کنه( جوری که حداقل حداقل روزی نیم ساعت نقاشی کنی) میتونی رو بوم کار انجام بدی، اونم دوره ی مبتدی داره، جوری نیست بگی چون کار با مداد رنگیم خوبه حتما باید کارم رو بوم عالی باشه، بعد از مدتی که تلاش داشته باشی و از همه مهم تر علاقه، موفق میشی(نه در سطح استاد، استاد خودم 15 سال کار کرده الان استاد کاملا حرفه ای شده تو مداد رنگی، سیاقلم، کالیگرافی و کار رو بوم)

💜ARMY💜

کاملا به روحیات خودتون بستگی داره، من خیلی به شدت بهش علاقه داشتم و دارم، منتها بعد از چندسال می خوام رو روغن رو امتحان کنم و خودم رو از خطوط و سیاه سفید دور کنم

-‌کاش می‌شد اندوه را از پنجره بیرون ریخت.