2777
2789
عنوان

لکه بینی تو بارداری

127 بازدید | 18 پست

سلام دوستان من ۶هفته هست که باردارم ،ولی متاسفانه یک هفته میشه که لکه بینی دارم،دکتر برام شیاف نوشته ۳ شب دارم استفاده میکنم هنوز هم لکه بینی دارم،کسی تجربه ای داره در این مورد ،استرس منو میکشه بالاخره 

اول اینکه استرس تو بارداری سم هست من تا دوازده هفتگی شبی یکی میذاشتم 

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لکه بینی بعد چه مدت قطع شد 

دقیق یادم نیست ولی طول کشید لکه بینی قهوه ای داشتم و بیشتر استراحت میکردم کار خیلی کم انجام می‌دادم 

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

عزیزم استرس به خودت راه نده شیاف هارو استفاده کن. شاید هماتوم داری ۸ هفته که رفتی برای تشکیل قلب همه چیز معلوم میشه. هر لکه بینی نشانه ی سقط نیس. ولی شما تقربا استراحت کن زیاد سرپانباش کار سنگین نکن 

دقیق یادم نیست ولی طول کشید لکه بینی قهوه ای داشتم و بیشتر استراحت میکردم کار خیلی کم انجام می‌دادم& ...

منم از ترس به خودم استراحت مطلق دادم،ان شاالله که برا منم مشکلی پیش نیاد 

ببین هرکسی بدنش فرق میکنه یکی  لکه بینی داره شاید مشکلی نباشه ولی یکی داره و تهدید به سقط هست&n ...

والا دارم استراحت میکنم،دکتر چیزخاصی نگفت فقط شیاف داد،دعا کنید برام

منم از ترس به خودم استراحت مطلق دادم،ان شاالله که برا منم مشکلی پیش نیاد 

نمیاد نگران نباش اصلا بهش فکرکن استراحت که میکنی من کتابخونه ثبت نام کرده بودم کتاب میگرفتم میخوندم شما هم خودتو سرگرم کن و به خودت برس از لحاظ تغذیه و دارو تقویتی

نمیاد نگران نباش اصلا بهش فکرکن استراحت که میکنی من کتابخونه ثبت نام کرده بودم کتاب میگرفتم میخوندم ...

سرخود دارو نخورید برو پیش متخصص زنان خوب برات دارو بنویسه فولیک اسید هم بگو برات بنویسه بخور من شش سال پیش بود دقیق یادم نمیاد چیا نوشته بود واسم

سرخود دارو نخورید برو پیش متخصص زنان خوب برات دارو بنویسه فولیک اسید هم بگو برات بنویسه بخور من شش س ...

آره پیش متخصص رفتم،شیاف و اسیدفولیک داده ،شیاف رو واژینال بذارم بهتره یا مقعدی؟