2777
2789
عنوان

مادرهایی که پسر دارن لطفا بیاین

381 بازدید | 16 پست

سلام عزیزان خسته نباشید

سوال داشتم من بچم الان پنج ماهشه از سه ماهگیش همش التش میره داخل هرچقدر میارمش بیرون باز میره داخل با دکتر که صحبت کردم هم گفت اکثرا اینجوره و خوب میشه تو فقط مدام تمیزش کن و بیارش بیرون. 

میخواستم بدونم شما همچین تجربه ای داشتین؟خوب شده بعد بچتون ؟

تنها رمز آرامش اينه كه؛ مهم نیست دیگران چی میگن...😏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره درست میشه فقط مدام تمیزش کن و چربش کن که عفونت نکن 

وای خداروشکر خیلی نگرانم 

اره دکترمم گفت همینکارو کن..هروز انجام میدم 

من دوتا بسرم همين جور بود فك كنم درشته بسرت ؟ اولي مشكلي نداشت مرتب بده بيرون وقتي بوشكش عوض ميشه موقع حمام حتما عقب كن وبشورش متاسفانه بسر دومم  مجبور شدم دوباره ختنه كنن هم جسبندكي داشت هم تنكي مجاري ادرار اشتباه كردم همون موقع تولد ختنه كردن اينجور بجه هابايد بزارن بزرك تر بشن  

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

الان بسر اولم بايد دكتر ببرم ادارش خيلي دور ميريزه حتما بايد شلوارشو در بياره اما دومي كاملا خوب شده ما مسيوليم خيلي مراقب بايد باشيم راستش دكترش كفت خطرناك ميشه اون مواد سفيد جسبنده بعدها برا باروريشون مشكل داره 

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
الان بسر اولم بايد دكتر ببرم ادارش خيلي دور ميريزه حتما بايد شلوارشو در بياره اما دومي كاملا خوب شده ...

خوب یعنی مشکلش از همینه که میره داخل؟😢