2777
2789

سلام چند روز بعد از امپول اچ سی جی در ازمایش خون معلومه بارداری ؟من ده روز از امپولم میگذره ایا الان  ازمایش نشون میده که بتا رفته بالا یا نه ؟شما چند روز بعد امپول ازمایش خون نشون داد که باردارین؟

ای وی اف کردی؟؟؟

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حداقل باید چهارده روز بگذره الان حتی بی بی چک بذاری مثبت کاذب نشون میده

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

خوب باید داخل  ازمایش خون زودتر نشون بده تا بی بی

نه اون آمپولی که میزنی همون هورمون بتا هست تو آزمایش خون هم مثبت کاذب نشون میده چهار روز دیگه هم صبر کن

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

الان ممکنه مثبت کاذب باشه باید حتما ۱۴روز بعد از آمپول آزمایش بدین دیگه قطعیه اون موقع  علائم ...

از روز که امپول زدم تا ۶ یا ۷ روز بعدش زیر دلم خیلی درد میکرد و ذیگه قطع شد بعد ۷ روز که از اثرات امپول بود فکر کنم . الان فقط  گاهی اوقات زیر دلم درد میکنه کم