2777
2789

بچه ها من اولا هیچی نمی گفتم در برابر غر های مامان بابام اذیت کردناشون تو سری زدنم همه چی کلا من یه توپی بودم که همه یه لگد میزنید بهش بعد یه مدت افسردگی حاد گرفتم خیلی حاد جوری هر دفعه دوست داشتم عصبانیت رو روی بدن خودم خالی کنم دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه اگه حتی تاج طلا بزارن سرم 

من خیلی حسرت به دل موندم از بچگی تا حالا از هر لحاظ نه تنها مادی بلکه عاطفی الان داغونم میشه اگه راهکاری دارین پیشنهاد بدید برای بیرون اومدن از این وضع افسردگی 

(نوزده سالمه میخاستم مهر امسال از شهرمون برم یه شهر دیگه برا دانشگاه آزاد نمیزارن حتی دانشگاه هم برم ):)

یه مودی غمگین 

شما از پدر و مادرتون دلخور هستین ، شاید اونها ندونسته باعث ناراحتی تون شدن ، ولی پدر و مادر خوبی بچه هاشون می‌خوان حتی ممکنه اشتباه کنن ، اون غر زدنا برا اینه که شما رو از کار اشتباه تون باخبر کنن ، دوست خوب ، واقعا برای آدم خیلی خوبه 

ولی خدایی نکرده اگه آدم زمین گیر بشه تو اکثر موارد می بینه ،پدر و مادرش بیشتر از همه به دردش می‌خورن 

پدر و مادر غصه بچه رو میخورن و دوست دارن بچه هاشون از اونا موفق تر باشن 

خیلی خوبه که بهشون احترام میزارید ولی در نهایت ادب و احترام دلخوری تونو بهشون بگید 

به نظرم یه مشاور بهتون کمک میکنه ، هم درد دل میکنید سبک می‌شید ، هم برای بهتر شدن ارتباط تون راهکار میدن