2777
2789
عنوان

بهم گفت زشتی

1504 بازدید | 32 پست

باورم نمیشه کسی که قبلن ازم تعریف میکرد امشب که دعوامون شد گفت یه نگاه به خودت انداختی با اون دماغت و دهن و دندون خرابت ... اگه قیافه دوست دختر رضارو داشتی هرشب زیر ۶۰ نفر میخوابیدی ... درصورتی که بقیه همه ازم تعریف میکنن میگن چشات درسته مژه هات بلنده ابروهات پره پوستت سفیده خوش به حالت... من نمیگم خیلی خوبم ولی در اون حد هم بد نبودم که عزیزترین آدم زندگیم اینارو بهم بگه:) خیلی گریه کردم اخه من دوستش دارم نمیتونم چیزی بهش بگم این اولین بارش نیست  من که هیچوقت عیب هاشو به روش نیوردم همیشه بهش اعتماد به نفس دادم ولی اون منو با بقیه دخترا مقایسه میکنه یعنی چون زیاد باهاش موندم دلشو زدم؟ وقتی اینارو گفت سکوت کردم گوشیو قطع کردم و از همه جا بلاکش کردم شماره همه خانوادشم بلاک کردم و اکانت روبیکام رو با کلی خاطره و چت که از همه  داخلش بود دلیت زدم و همه حساب هامو پاک کردم ... حس عجیبی دارم هم عاشقمه هم اینجوری باهام رفتار میکنه... به نظرتون چکار کنم؟ از بلاکی درش بیارم و اکانت روبیکای جدید بزنم طوری رفتار کنم که بدونه واسم اهمیتی نداره

تبریک میگم خوش‌شانس بودی شخصیت واقعیش رو شناختی

برای کشف اقیانوس‌های جدید باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشید، این جهان، جهانِ تغییر است نه تقدیر ...              خودتون رو با اینکه حتما تقدیرم نبود گول نزنید 🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این از عزت‌نفس پایینته که دنبال یه ابراز علاقه‌ی قطره‌چکونی از طرف این آدمی و دوست نداری باور کنی که اسمش عشق نیست. پس بهتره رابطه رو ول کنی و به خودت برسی به عزت‌نفست برسی و گمک کنی بیشتر شه

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵

بهش میگفتی جند. گی افتخار نیست که بخوام زیر هزار نفر بخوابم 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

خب به درک اون دوست داشتن به درد جرز دیوار میخوره 😐

بنداز بیرون اون عتیقه رو 

بارزترین تفاوت انسان با حیوان قدرت تفکر است و چه بسیارند کسانی که هنوز حیوان هم نشده اند چه برسد به انسان 🌼

عزیزم اگه کار همیشگیش اینه تو رو خدا بیشتر قدر خودت و بدن 

این رابطه اگر روزی ب ازدواج برسه مطمین باش این اخلاقش چن برابر بیشتر میشه و فقط تو اسیب میبینی 

اینجور ادما با خرد کرد شخصیت طرف مقابل دنبال عزت نفس برا خودشونم