2777
2789

حس میکنم از وقتی ازدواج کردم از خدا دورتر شدم مشکلات زندگیم و دغدغه هایی که دارم اصلا منو بدجوری درگیر زندگی دنیا کرد جوری که فرصت نمیکنم حتی گاهی کار مستحبی یا دعا وقرآنی بخونم

اما امشب نمیدونم چرا یهو به دلم افتاد توبه کنم یادم افتاد زمان به سرعت میگذره و هر لحظه ممکنه ازاین دنیا برم،خیلی ترسناکه که با دستای خالی برم..

چون دیگه اگه بری نمیتونی برگردی ..

خلاصه بازم باید یه دفترچه یاداشت بردارم و کارای خوب و بد روزانه ام رو بنویسم و به خودم هر روز نمره بدم...قبل ازاینکه اون دنیا اعمالم مورد محاسبه قرار بگیره...

این متن تلنگر خوبیه 👇

برای تــوبه امروز و فردا نکـن!!
 از کجا معلـــوم این نَفَسی ڪه
الان میڪشی جـزو نَفَســهایِ آخر
نباشـــــه؟!
خیــلیا بیـــخیال بـــودن و یهـــو
#غافلگیــر شـــدن

این تاپیک و زدم تا یادم نره امشب چه عهدی باخدای مهربون بستم..خداجون کمکم کن همیشه بنده خوبی برات باشم چونکه خودت خیلی خوب میدونی این همیشه ارزوی من بوده که وقتی میمیرم و تورو میبینم تو با روی خوش و لبخندرضایت بهم نگاه کنی😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی. خوش به حالت که خدا دلش برات تنگ شده واینجوری مهرش رد به دلت گذاشته. خریدار حالتم من. قربون خدا ...

خدا منتظرهمه بنده هاشه دلش برای تک تک بنده هاش تنگ میشه کوتاهی ازماست 

عزیزان به شدت توصیه می کنم تمرینات معجزه شکرگزاری رو انجام بدین ،خیییلی احساس نزدیکی به خدا خواهید داشت

اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود
حس می کنم خداوند خیلی منتظر برگردی سمتش ،لطفا اینقدر خدای خوبمونو منتظر نذار  اگه دوست داشتی ا ...

اره جوری که امروز یهو به دلم افتاد که دوباره شروع کنم به خوندن دعاها و ذکرایی که قبلا همیشه میگفتم...خیلی مشکلات زیادی دارم که درگیر اونا شدم متاسفانه و مدتیه از خدا دور شدم اما همیشه نمازمو خوندم وترک نکردم خداروشکر