2777
2789

بچها اینجا فضای مجازیه‌ جاییه ک‌ بیایم یکم حال و هوامون عوض شه و دمی باهم گفتگو کنیم ....دل همو با حرفامون نشکنیم به هم احترام بزاریم🌺🌈
منم یه هاله میبینم

تست دیروزم مدیکور بود برو ببینش دیروز گذاشتم اونم هاله داش.؟

بچها اینجا فضای مجازیه‌ جاییه ک‌ بیایم یکم حال و هوامون عوض شه و دمی باهم گفتگو کنیم ....دل همو با حرفامون نشکنیم به هم احترام بزاریم🌺🌈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگار ی چیزی معلومه فردا ی تست دیگه با ی مارک دبگه بزن ‌.چند روز از موعدتون گذشته؟

هیجی نگذشته. ولی کمر درد خیلی شدید دارم مث اولین بارداریم

منم این ماه کلومفین خوردم کمر درد دارم هر ماه نداشتم هر ماه فقط شکم درد .ابن ماه شکم دردم کم شده سینه هام بزرگ شده پایین کمرم هم هی سیخ سیخ میشه. دو روز دیگه موعد منه ولی از بیبی چک میترسم ۳ماه پیش ی باز استفاده کردم منفی شد

احتمالش هست چون هاله داره چقد مونده به پریود بعدیت دوره هات چند روزه اقدام داشتی خودت

اره اقدام داشتم عزیزم. باید ۲۵_۲۶ ام پری بشم

منم این ماه کلومفین خوردم کمر درد دارم هر ماه نداشتم هر ماه فقط شکم درد .ابن ماه شکم دردم کم شده سین ...

ایشالله بارداری🥰

منم این ماه کلومفین خوردم کمر درد دارم هر ماه نداشتم هر ماه فقط شکم درد .ابن ماه شکم دردم کم شده سین ...

من حتی. پاهام از رونم  تیر میکشه تاا ساق پام

اره اقدام داشتم عزیزم. باید ۲۵_۲۶ ام پری بشم

پس احتمالش هست.میگن معمولا ۱۰ روز بعد لقاح بیبی چک میتونه مثبت باشه.دیگ شما از روزای تخمک گذاریت که میتونه لقاح رخ بده یه ۱۰ روز اضافه کن ببین کی میشه.انشا حامله باشی