2777
2789

بچه ها اگه کسی پی دی اف آیین نامه پایه سوم داره خیلی ممنون میشم برام بفرسته 

میشه برای اینکه خدا یه بچه سالم بهم بده برام صلوات بفرستید😔.                                                                     ۳بار سقط داشتم💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو نت هست خواستم برات بفرستم میگه حجمش زیاده نمیاد

اره تو نت گشتم اما اونی که میخواستم نبود قبلاً داشتم صفحه هاش زرد بود اما گوشیمو عوض کردم پاک شده الان برای خواهرم می‌خوام 

میشه برای اینکه خدا یه بچه سالم بهم بده برام صلوات بفرستید😔.                                                                     ۳بار سقط داشتم💔💔
بدم آموزشگاهمون پلمپ میشه🥲حتی جوابشم هست

از کجا میفهمن😀

تلگرام داری؟

نه عزیزم فیل ترم باز نمیکنه ایتا و روبیکا نداری؟

آموزشگاه رانندگی داریم، سوالای امتحانو دارم ولی اگه بدم میفهمن و میتونن آموزشگاهمونو پلمپ کنن

آها ولی فک کنم کتاب آیین نامه رو میخواد.

راستی سوالات هرروز توی کل کشور یکیه؟

جندتا سوال میاد؟

بیشتر چی بخونم؟

برای استخدام شدنم صلوات میفرستین

من دارم تو لپتاپ فردا برات میفرستم 

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

خخبرچین اینجا زیاد هست، یکی از آموزشگاهای اطراف رو پلمپ کردن

باشه عزیزم هرجور راحتی 🥲

روبیکا دارم 

درخواست دوستی میدم قبول کن آیدیمو برات می‌فرستم یک دنیا ممنون.