بچه ها یکساله پیج لوازم خانگی دارم.اصلا فروشم افتضاح یا نیست یا خیلی خیلی کم..من انلاین شاپ دارم..قیمتام اینقد ارزونه ک شک میکنن خرید کنن.قیمت بالا بزنم ک فروش نمیره..نمیدونم چیکار کنم؟شما بگید چیکار کنم؟شوهرم بهم میخنده میگه اینکار مسخره بزار کنار ارزش نداره..من دوس دارم برای خودم کار راه بندازم..مدام فعالیت میکنم.ی ادمین گرفتم پولم خورد کار نکرد...دیگع خودم با دو بچه کوچک مدام فعالیت میکنم..من برام مقدوره کلی جنس با قیمت مناسب و ارزون با کیفیت خوب بیارم ولی سفارش نیست.ی پیج دارم خرید ک نمیشه کلی فالوور هم از دست دادم..بگید چیکار کنم!؟😔😭😭
چقدتنهاشدیمکهدردامونوتودیوارمجازیمینویسیم:)🌕 دلِمن تنگهبرایهمهروزاییکهرفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟 ازادیکلمهزیباییهکهحتیحاضرنیستحروفش بههموصلبشه. من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی زندگی نکردی و شیش دنگ حواست به چی میشهها بوده❤️🩹 کاربریدست²نفره(دوتادوستِهمسن)
اگه میتونی مغازه باز کن فروشش خیلی خوب میشه یا اگ نمتونی بیشتر تبلیغ کن
اخه کجا تبلبغ کنم.هزینه بالا میگیرن من هنوز سودی ندارم ک بدم واسه تبلبغ خدا لعنت کنه ی آدمین گرفتم پول ازم گرفت پیجم راه بندازه کاش همون پول داده بودم تبلبغات ب ی بلاگر
اخه کجا تبلبغ کنم.هزینه بالا میگیرن من هنوز سودی ندارم ک بدم واسه تبلبغ خدا لعنت کنه ی آدمین گرفتم پ ...
کامنت بزار و...
ایشالا بتونی بفروشی✨
چقدتنهاشدیمکهدردامونوتودیوارمجازیمینویسیم:)🌕 دلِمن تنگهبرایهمهروزاییکهرفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟 ازادیکلمهزیباییهکهحتیحاضرنیستحروفش بههموصلبشه. من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی زندگی نکردی و شیش دنگ حواست به چی میشهها بوده❤️🩹 کاربریدست²نفره(دوتادوستِهمسن)