2777
2789
عنوان

بنظرتون چرا من حمایت نمیشم😔

147 بازدید | 13 پست

بچه ها یکساله پیج لوازم خانگی دارم.اصلا فروشم افتضاح یا نیست یا خیلی خیلی کم..من انلاین شاپ دارم..قیمتام اینقد ارزونه ک شک میکنن خرید کنن.‌قیمت بالا بزنم ک فروش نمیره..نمیدونم چیکار کنم؟شما بگید چیکار کنم؟شوهرم بهم میخنده میگه اینکار مسخره بزار کنار ارزش نداره..من دوس دارم برای خودم کار راه بندازم..مدام فعالیت میکنم.ی ادمین گرفتم پولم خورد کار نکرد...دیگع خودم با دو بچه کوچک مدام فعالیت میکنم..من برام مقدوره کلی جنس با قیمت مناسب و ارزون با کیفیت خوب بیارم ولی سفارش نیست.ی پیج دارم خرید ک نمیشه کلی فالوور هم از دست دادم..بگید چیکار کنم!؟😔😭😭

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

چند مدت دیگه میریم مسافرت تابستونه قرار چند تیکه وسیله ببرم شاید فروش رفت یا تونستم سفارش بگیرم..نمیدونم چرا پیشرفت نمیکنم😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

اگه میتونی مغازه باز کن فروشش خیلی خوب میشه 

یا اگ نمتونی بیشتر تبلیغ کن

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه میتونی مغازه باز کن فروشش خیلی خوب میشه  یا اگ نمتونی بیشتر تبلیغ کن

اخه کجا تبلبغ کنم.هزینه بالا میگیرن من هنوز سودی ندارم ک بدم واسه تبلبغ خدا لعنت کنه ی آدمین گرفتم پول ازم گرفت پیجم راه بندازه کاش همون پول داده بودم تبلبغات ب ی بلاگر

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

اخه کجا تبلبغ کنم.هزینه بالا میگیرن من هنوز سودی ندارم ک بدم واسه تبلبغ خدا لعنت کنه ی آدمین گرفتم پ ...

کامنت بزار و...

ایشالا بتونی بفروشی✨

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

کامنت بزار و... ایشالا بتونی بفروشی✨

کجا کامنت بزارم؟تبادل میکنم..غکس کارا میزارم مدام استوری میزارم..انگار واسه خودم انجام میدم هیچ خبری نیس

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

مثلا بدی پیج بلاگرای ک زیاد فالوور دارن . و قابل اعتمادن درست حسابین.

قبلش ی پیام دادم هرچی دایرکت ب ی پیج دادم اصلا ندید دادم ادمین اینستا پولم خورد دختره عوضی اسمش یاسین کزاری بود کلی داره بلاگری و مسخره بازی در میاره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

کسب و کار اینترنتی همینه دیگ ادلش باید خرج کنی  تا ساید کارت بگیره.  سود کنی

ی بار امتحان کردم فقط پولم خورد هم ادمین بود هم بلاگری میکرد خدا لعنتش کنه شیاد د.البته نصف پولم برگردوند

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

قبلش ی پیام دادم هرچی دایرکت ب ی پیج دادم اصلا ندید دادم ادمین اینستا پولم خورد دختره عوضی اسمش یاسی ...

حتما شانس نداری😐 چی بگم . یه چند نفر باید ازت بخرن رضایت بزاری مردم متوجه بشن دور از جونت ک  لا   ه  ب   ر    د     اا      ر  نیستی

حتما شانس نداری😐 چی بگم . یه چند نفر باید ازت بخرن رضایت بزاری مردم متوجه بشن دور از جونت ک  ل ...

من چیکار کنم ک بتونن اعتماد کنن ک کلاهب  ردار نیستم..خب چطوری ثابت کنم😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...