2777
2789
عنوان

۳۱ سالگی برای بارداری اول خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 18 پست
همسرتون چند سالشه من یه بچه دارم خودمم ۲۷ سالمه ولی واسه بچه دوم عجله دارم چون شوهرم ۳۷ سالشه ولی خو ...

اصلا نگران سن نباشید اگر سلامت باشید میتونید توی سنین بالاتر هم بچه سالمی دنیا بیارید 

یکی از همکاران من ماه گذشته  توی ۴۸ سالگی اولین زایمانش رو داشت 

اگر پدر و مادر سالم و شادابی باشید سن فقط یک عدد هست و توی سن شصت سالگی هم میتونید عین یک مادر پدر چهل ساله پا به پای بچه تون بازی کنید 

همسرم ۳۸ ، خودم ۳۲ 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
اصلا نگران سن نباشید اگر سلامت باشید میتونید توی سنین بالاتر هم بچه سالمی دنیا بیارید  یکی از ...

اون نظر آره ولی میدونی دوست ندارم فاصله سنی مون با بچه بیشتر از این بشه از اون طرفم پسرم خیلی شیطونه و شوهرم چشمش ترسیده😂

من همونم که تا میدیدیم ذوق میکردی 💔حالا اما فاز غم میگیری💚💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از چه نظر؟

تو مدرسه مسخرش می‌کنن مامانت پسره وفاان الان حوونین ۱۰ سال دیگه ۴۱سالتونه تازه معمولا کسانی که تو این رنج باردار میشن دوران سختی رو میگذرونن البته به بدن خود فرد هم بستگی داره برای بارداری از سن ۲۰ تا ۲۷ و اینا مناسبه هم بی خطره هم تفاوت سنی مادر فرزند نرماله تازه سن پدر هم مهمه

۳۱دیره؟؟

بله ،فکر الان مادر و فرزند و پدر رو نکنین فکر چند سال بعد و سختی های بزرگ شدن بچه رو بکنین(تجربه دارم که اینارو میگم)بعدم والدین به یه سنی به بعد حوصله بچه داری رو ندارن