2777
2789

همش دوماهه کات کردم و رابطه چندسالم تموم شده و الان ی خاستگار دارم که از همه لحاظ اوکیه و نرماله اما من هنوز به اکسم فکر میکنم و واقعا نمیخام قبولش کنم و میدونم این هم به خودم خیانته هم اون بنده خدا ولی خونوادم اصرار دارن که سنت داره میرع بالا و بهتره قبول کنی چکارکنم بچها راهنمایی کنین💔

تا وقتی به اون فکر میکنی ازدواج نکن به هیچ وجه 

🤍آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت.......کسایی که تو سرنوشت هم باشن یه روزی بهم برمیگردن شاید دور باشن شایددور بشن شاید دیر همه پیدا کنن  اما بالاخره به هم میرسن...گذشته ای که حالمان را گرفته است؛آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم،و حالی که حالمان را بهم میزند!چه زندگی خوبی....💔رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی                                                                           ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی دوماه با جلسات آشنایی وصحبت تلفنی و تحقیق و اینجور چیزا عقب بنداز محرم و صفر حداقل شیش ماه نیازه ذهنت آروم شه

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

اکسمو؟اخه میتونستم فراموش میکردم تا الان 

قرار نیس فراموش کنی!!!!!

آلزایمر که نگرفتی!؟

فقط عادت میکنی به نبودش

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

یکی دوماه با جلسات آشنایی وصحبت تلفنی و تحقیق و اینجور چیزا عقب بنداز محرم و صفر حداقل شیش ماه نیازه ...

یعنی بپذیرم طرف رو؟اوکی بدم بیان اشنا شیم؟اخه من حالم واقعا بد میشه تو این شرایط بخام یکیو جایگزین کنم یا با کسی صحبت کنم حتی

قرار نیس فراموش کنی!!!!! آلزایمر که نگرفتی!؟ فقط عادت میکنی به نبودش

ولی احساس میکنم‌هنوز روده که بخام یکیو بیارم اخه نمیخام کنار یکی دیگه به یکی دیگه فکر کنم این خودشه خیانته💔

واقعا دارم اذیت میشم‌تو‌این شرایط از اونور اصرار خونواده از اینطرف هم دل خودم 💔

بنظر من اصلا اینکارو نکن 

من عاشق کسی نبودم اما یکی بود خیلی دوستم داشت چندین سال 

۳ الی ۴ دائم پیگیر بود ه  ماه چند بار یکیو میفرستاد بره خواستگاری 

آخرم قبول نکردم و به یکی دیگه جواب مثبت دادم 

اما نمیدونم چرا اوایل اون پسره خیلی میومد تو ذهنم 

حتی الان هم عذاب وجدان دارم 

🤍آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت.......کسایی که تو سرنوشت هم باشن یه روزی بهم برمیگردن شاید دور باشن شایددور بشن شاید دیر همه پیدا کنن  اما بالاخره به هم میرسن...گذشته ای که حالمان را گرفته است؛آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم،و حالی که حالمان را بهم میزند!چه زندگی خوبی....💔رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی                                                                           ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                
یعنی بپذیرم طرف رو؟اوکی بدم بیان اشنا شیم؟اخه من حالم واقعا بد میشه تو این شرایط بخام یکیو جایگزین ک ...

نه فعلا طولش بده هیجانی تصمیم نگیر بزار ذهنت آروم شه بعد 

هنوز زمان نیاز داری عزیزم 

میتونی ب تعویقش بنداز ب ی بهونه ای تا بهتر شی

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
بنظر من اصلا اینکارو نکن  من عاشق کسی نبودم اما یکی بود خیلی دوستم داشت چندین سال  ۳ الی ...

واقعا عذاب وجدانم داره اما طرف من خودش کات کرد درسته برگشت اما دیگه نخاستم باشه اخه انگار سر بازی دادنش برگشت

اما حس میکنم اگه الان با یکی دیگه صحبت کنم خیانته انگار هنوز حس متعهد بودنو بهش دارم حالا اینا به کنار اون بنده خداییم میاد تو زندگیم که گناه نکرده اخه هنوز از ذهنم و قلبم بیرون نرفته💔