2777
2789

این شوهر من ی اخلاقی سگی داره ک از دست اخلاقش شبو روز پدر مادرمو دلم میخاد نفرین کنم ک منو ب این بلا انداختن ب زور شوهرم دادن با این مرد سی ساله الانم هربلای ک بود سرم این عوضی اورد از کتک گرفته تا بیرون کردن از خونه بی ابرو کردن الکی هرچی ک فکر کنید بعد بهشون میگم طلاق میگیرم کلی فحشم میدن ک ابرومونو میخایی ببری خیلی ب همسنو سالایی خودم حسودی میکنم کاش منم مث اونا بودم💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی پولی نکشیدی که اخلاق بد شوهر یادت بره هعی بیکاری بیپول

بی پولی هم کشیدم الانم میکشم خستع شدم از زندگی همین الان ک جواب پیام تونو میدم کلی گریع میکنم دلم میخاد خودمو خالی کنم اروم شم 

تلاشی کردی بابت این که کمتر عصبیش کنی؟

دلیل عصبی کردنش اگه میبودم تلاش میکردم میدونی چیه این چون میدونع هیچ کسو ندارم هرجور دلش بخاد باهام رفتار میکنه بابام معتاد مامانم ی زنی ک ب فکر هیچی نیس داداش دارم انگار وجود نداره خوب اینم پرو شده میفمه هیچ کاری نمیتونم بکنم هربلای سرم میاره 

خب عزی دلم تو باهاش راه بیان ببخشید با حرف خرش کن رام میشه بخدا

مجبورم خیلی کوتاه میام خلاصه بگم ابجی فقط میگه اشپزی کن خونه مرتب کن هر یک شب درمیون هم رابطه میخاد خسته شدم  اگه  ی کوچولو ی جایی نامرتب باشه دهنم سرویسه اگه موقع ک دعوا میکنه منم چیزی بگم زنگ میزنه بابام بیا ببرش اونم معتاد بدتر از این خدا شاهده ن ارایش دارم ن لباس هایی درست حسابی ی چی بگم بخر چن روز انق حرف میزنه تا میخره حتا گوشی ندارم اومد از سرکار میگم قابلمت کو جواب نداد خابید گوشیو برداشتم اومدم اینجا گفتم حالم خوب شع خودمو خالی کنم

مجبورم خیلی کوتاه میام خلاصه بگم ابجی فقط میگه اشپزی کن خونه مرتب کن هر یک شب درمیون هم رابطه میخاد ...

آخی عزیزم یعنی این الان گوشی شوهرته؟

ببخشید اینو میگم واقعا شرایطت سخته ولی نمیتونی با کمی ناز و ادا رامش کنی؟

ببین خیلی ببخشیدا ولی این که ر.ا.ب.ط.ه دارید اکثرا

همیم باعث نزدیک شدنش بت نمیشه؟طبیعتا باید بشه،نمیتونی از اون لحظه استفاده کنی و خواستت رو بهش بگی

بگی اگه دوسم داری پس گوشیم کو؟لباسم کو؟

ولی بهترین راهت اینه که مستقل شی عزیزم،کار کن خودت پول دربیار

ولی اگر اجازه بده این تحفه

آخی عزیزم یعنی این الان گوشی شوهرته؟ ببخشید اینو میگم واقعا شرایطت سخته ولی نمیتونی با کمی ناز و اد ...

اره گلمهرکاری کردم خداشاهده هروقت بهم نزدیک شد همینارو گفتم    گفتم ن واسم گوشی میخری ن  لباس ارایش هیچی ندارم میگه توهم فقط ب فکر همینایی اگه موقع نزدیک شدن اینارو بهش بگم ناز میکنه میگه نمیخام برو بخاب💔:)

هرکاری کردم ک بزاره برم سرکار نمیزاره شبو روز جون کندم کار توخونه پیدا کنم نشد فک میکنه همین ک خرجمو میده خیلی کار بزرگیه همش میگه خوب میخوری بیکار تو خونه چقد پول پرست شدی ک میخایی بری سرکار ی چیزایی ک مغزم هنگ میکنه از ساعت هفت اومده تا الان خوابه ی کلمه هم باهام حرف نزده هروقت کارش لنگ باشه میاد حرف میزنه 

اره گلمهرکاری کردم خداشاهده هروقت بهم نزدیک شد همینارو گفتم    گفتم ن واسم گوشی میخری ن &n ...

واقعا که...

متاسفم واسه همچین آدم...ببین نمیتونی بری دعا براش بگیری؟اگه اعتقاد داری؟اطرافیانم دیدم خیلی نتیجه گرفتن