2777
2789
عنوان

زندگی با ادم بداخلاق از جهنم بدتره💔

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 18 پست
ی بار مامانم ی دعا گرفت هیچی نشد  کاش بمیرم راحت شم از این همه درد

خدا نکنه🥺

چند سالته؟چندساله عروسی کردید؟اون خودش چند سالشه‌؟

ببین هر مردی یه رگ خواب داره،من که تو زندگیتون نیستم ولی خودت فکر کن ببین نقطه ضعفش یا رگ خوابش چی میتونه باشه؟چیزی که اون بهش علاقه داشته باشه حتی اگر تو ازش متنفر باشی...

بچه هم داری؟برا بچه چطوره ؟خرج میکنه؟

خدا نکنه🥺 چند سالته؟چندساله عروسی کردید؟اون خودش چند سالشه‌؟ ببین هر مردی یه رگ خواب داره،من که ت ...

مرداد۱۸میشم:)

۳۰یا ۳۲بقول خودش دو ساله ازدواج کردم خیلی امتحان کردم خیلی خیلی هرکاری دوس داره همونو انجام میدم ولی پرو تر میشه اره جونشم واسه دخترش میده خداروشکر خیالم راحتع اینو دوس داره واسش خرج میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرداد۱۸میشم:) ۳۰یا ۳۲بقول خودش دو ساله ازدواج کردم خیلی امتحان کردم خیلی خیلی هرکاری دوس داره همونو ...

الهی بمیرم تو که فعلا سنت خیلی کمه،شوهرت تفاوت سنی ریاضی یکی از دلایلش همینه

چرا انقدر زود شوهرت دادن🥺

ولی درعوض الان خانم شدی برا خودت یه دختر گل داری❤

ببین عزیز دلم خیلی ها هستن برا بچه هاشونم خرج نمیکنن،خدا روشکر که اون اینطور نیست

ببین همه خواسته هات رو یا بش نگو

مثلا یبار بگو لااقل یه گوشی ساده برام بخر،بگو اگه خونه نبودی بچمون تب کرد یا هرچی من از کجا بهت زنگ بزنم؟

الهی بمیرم تو که فعلا سنت خیلی کمه،شوهرت تفاوت سنی ریاضی یکی از دلایلش همینه چرا انقدر زود شوهرت دا ...

قربونت برم من چقد خالم خوب شد باهات حرف زدم ابجی قشنگممم💜🙂 ن نمیگم فعلن بهونش پول خونس ک بده بعد ک پول خونرو داد میگم خداکنه بخره روزا خیلی حوصله ام خیلی سر میره