2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من از کلمه اکس بدم میاد

مثلا میگن اکس قبلیم و...

🚑🚑اورژانس نی نی سایتم... بس که همتون تاپیک میزنید«تو رو خدا بیایی زندگیم به مو بنده»...🚑🚑 میام که از بدبختی نجاتتون بدم🚑😎😂تو که شمشیر نمیخوای😂

دارک که صرفا یه لغت انگلیسیه 

حال بهم زن هم نیست 

این لغات و اصطلاحات تهوع اور 

پشمام 

حاجی ری...

ری...آبم قطع 

به ....چپم 

و امثالهم خیلی بدجوره من از دهن هزکس که بشنوم فورا تودلم  میگم اه یه بی فرهنگ دیگه 

نمیدونم چه اصراری دارن از پایین تنه و مخلفاتش برای بیان  میزان هیجان استفاده کنن 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

اینکه یکی بگه چی مده، واقعا رو مخمه انگار خودشون هیچگونه علایق و سلیقه ای ندارن فقط موندن یکی الگو بده طبق همون باشن

کلماتی مثل دیت، کراش، پارتنر و... رو اعصابمن 

علت عقب‌ماندگی دین نیست،فهم غلط از دین است. 
نمیدونم  یک جوری هستند  این دارک خیلی رو مخم هست

جالب بود ،آخه منم یه حساسیت هایی نسبت به بعضی تصاویر دارم ،میخوای بذارم ببینی !؟ گفتن یه بیماری باکلاسه 😂 ولی کلمه زو‌نشنیده بودم

الهی مرا آن ده که آن به ... 

دارک که صرفا یه لغت انگلیسیه  حال بهم زن هم نیست  این لغات و اصطلاحات تهوع اور  ...

اتفاقا با اینکه من کلا حرف زدن به انلگیسی رو بسیار دوست دارم و در طول روز جملات انگلیسی زیاد میگم از به کار بردن کلمات انگلیسی در فارسی نفرت دارم 

فان 

دارک 

سورپرایز ( این حالا کمی جا افتاده )

نه گلم

خب تو حق داری ک کلمه های موردعلاقتو استفاده کنی مثله بقیه

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

بعضی چیزا واقعا بی مفهومه. مثلا میگن پول بزن به کارتم. معناش چیه. پول رو واریز میکنن یا انتقال میدن. پول زدن یه جور طلبکارانه هست انگار

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید