2777
2789

بزارید از اول همه رو توی یک پست بنویسم...

منو شوهرم حدود ۲۳ و ۲۶ سالمونه و از وقتی خودمو شناختم عاشقش بودم و خوشم میومد ازش.. سنم کم بودها ولی حسم عجیب بود بهش هیچ پسری ب چشمم نمیومد و بعد مدتی خیلی اتفاقی اشنا شدیم و تقدیر جوری چیده شد که بعد ۶سال بهم رسیدیم انصافا پسر خوبیه خانواده خوبیم داره و سطح مالیشون متوسط و خانواده هامون توی یک سطحن و فکرمیکردم وقتی بهم برسیم دیگه همه چیز گل و بلبل و گلستونه...

خانواده ایی داره که اونقدر کناره میگیره و مثلا دخالت نمیکنن که شوهرم حتی نمیدونه یه سری اداب رسوم و ناپختگی و بی عقل بازی درمیاره و منم اخلاق بدی ک دارم اینه زودجوش و بی صبرم و اصلا سیاست حرف زدن ندارم و عصبانی میشم و هی غر و دعوا...

شبی ک خرج بریدیم قرار شد وسایل بزرگ رو بگیره+سرویس خواب و خانوادش با کمال میل قبول کردن و حدود ۱۰نفری بزرگ فامیل اورده بود و اوناهم تایید کردن بعد از عقد خونه خرید و من گفتم لباسشویی کمکت میخرم تو اون ۳۰ ملیون پول لباسشویی رو بزار برای مابقی مخارجمون...

گذشت و گذشت من جهیزیه ام ۹۰ درصد تکمیل شد و همه چیز خوب برداشتم و برای خرید پرده(۱۰ ملیون)و فرش(۵ملیون) کم اوردم و این اقا اومد نشست خونمون ب خانوادم گفت کم و کسریا خودم میخرم و شما دیگه نگران اون ۲ قلم نباشید! بعد از یه مدتی ک خرج و مخارجش زیاد شد گفت فرش نمیتونم کمکت کنم فقط پرده گفتم خب باشه و تشکرکردم و حالا یه چندباریه ک دعوامون میشه و اخرین بازش همین دیشب بود و مدعی شده که خانواده من تیغش میزنن و همه چیزو انداختش گردنش و میگه پدرت چطور پدریه ک نمیتونه ۵۰ تومن وام بگیره وبمن چ که ندارید و منم حساااااابی قاطی کردم و گفتم تو هرچی داری میخری برای زندگی خودته و منتی سرکسی نیست ولی گوشش بدهکار نیست و حتی یادشم نیست خانواده من ۳۰ تومن لباسشویی خریدن کمکش و میگه بیخور رفتی وسایل خارجی خریدی! ارزونتر برمیداشتی ک همه رو بخری و خیلی پرویید و حالا معلوم نیست جهیزیه ات چقد کم کسر داره!!! اصلا برای من خیلی زشته ک داره راجع جهیزیه هم تصمیم میگیره و ب اون ربطی نداره بنظرم!

خانواده هامون خیلی خوشحالن و ذوقمون دارن و کلی هزینه کردن بدبختا من دوست ندادم فعلا با اونا این قضیه مطرح کنم ولی خب خیلی جدی قهریم

به زودی قراره مهاجرت کنیم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یه چی بگم گوش میکنی؟

من با همین حرفا کام خودمو تو عقد تو بهترین لحظه ها تلخ کردم 

طرفداری خانوادتو نکن ازش تشکر کن و بگو ممنون ک کمک کردی و باهم با لطف خاتواده هامون زندگی مون داریم درست میکنیم

...‌

با اینک شاید نباید اینجوری باشه ولی خیلی پیش میاد سر این مسائل حرفایی زده بشه ک آدم دلخور بشه،شما حق داری ک ناراحت بشی اما بدون حرفای مهمی نیست ک میگی زندگیم داره نابود میشه،هر دوتون تحت فشار و استرسین پس بهتره شرایط رو درک کنید و ب خاطر این مسائل اوقات خودتون رو تلخ نکنید

علمدار کمیل❤️

ببخشید ولی حس میکنم اولا نه باید کمک میکردی و نه کمک میگرفتی 

بعدشم سعی کن روی خودت تمرکز کنی با ارامش صحبت کنی 

۳) بزار منتت کنه، زمانی که اروم شد بهش بگو خیلی بهت اوانس دادم، دفعه بعدی واقعا باهات برخورد میکنم(خیلی اروم و بدون پرخاش) سعی کن با زبون نرم راه ببریش نه با جنگ و جدل 

تو یه تصادف عمدی میون من با خودم ولی بدون تصادفی من عاشقت نشدم🥺🥺
عزیزمممممم  این بحثا دعواها خیلی طبیعیهههه  خیلیییی عادیه  با این چیزا ک زندگی کسی ...

یه موضوع دیگم هست ک دیگه جا نشد بنویسم

این یکیو من مقصرم تقریبا ولی جوریه ک شرایط ر.اب.ط.ه توی خونه ما فراهم نیست و خواهر مجرد دازم و توقع داره بیاد خونه بخوابه و هر ثانیه ک خواست اماده باشم!!! منم قاطی میکنم که تو ح.ش.ر.ی و حیوونی و شرایط منو درک نمیکنی.

باعث شده بینمون سردی بیوفته و اونم میگه با حرفایی ک زدی دلم باهات صاف نمیشه

همه ی این وسایل و مخارج برای خودتون دونفره  کس دیگه که استفاده نمیکنه چه تیغ زدنی؟

پدر من یه کارگره

از شیره جونش داره برای زندگیم مایه میزاره

خیلی سختم شد خیلییی