2777
2789

کاملا طبیعیه

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!

هنو کوچولوعه خیلی وقتا حرکت داره شما متوجه نمیشی

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که تو هفته ی 30ام این هفته دوروز تکون نخورد منم مثل تو نگران شدم خواستم برم سونو که همون روز وول ...

الهى آخه منم حركتاشو زياد حس ميكردم هفته گذشته يهو اينجورى شده

اميدوارم اين دوران به خوبى و خوشى بگذره

سلام ب نظرتون بین اسم ارشیا,آرسام و سهیل کدومش قشنگ تره؟

چه اسمهاى زيبايى انتخاب سخته ولى من خيلى اسمه سهيل رو دوست دارم

آرسام خيلى زيباست اما يكم كوتاهه

دوستم به نظره تو اسمه ونوس زشته؟🤔😔

[QUOTE=44498906]چه اسمهاى زيبايى انتخاب سخته ولى من خيلى اسمه سهيل رو دوست دارم آرسام خيلى زيباست اما يكم كوتاهه د ...[/QUOTE

مرسی,ونوس زشت نیست ولی قدیمی شده یکم 

بعضیایه جوری رو مخن که حتی موز خوردنشون هم صدای خیار میده