2777
2789
عنوان

ضد آفتاب خیلیییی خوب میخوام

2253 بازدید | 15 پست

سلام دوستان

پوستم حساسه

با ژیل بوته سازگارم و خیلی خوبه

اما الان داروخونه های اطرافمون ندارن و نمیتونم برم بخرم

فعلا تهران نمیریم نمیتونم اون مارکو بگیرم

لافارر بی رنگ گرفتم پوستم جوش سر سیاه میزنه باهاش

میشه برای ظهور آقا امام زمان و برای خودم صلوات بفرستی لطفا💚🌱                                                                     وقتی جوابت رو نمیدم یا ندیدم یا جوابی نداشتم یا جواب دادن بهت در شأن من نبوده!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لافارر چند گرفتی  من رنگیشو پارسال گرفتم۴۵۰

دور و بر ۴۰۰ دقیق یادم نیست

میشه برای ظهور آقا امام زمان و برای خودم صلوات بفرستی لطفا💚🌱                                                                     وقتی جوابت رو نمیدم یا ندیدم یا جوابی نداشتم یا جواب دادن بهت در شأن من نبوده!
لافارر که اکثرا باهاش جوش میزنن من از درمالیفت خیلی راضیم هم ضدافتابش هم ابرسانش 

اره خیلی بده پوامو حروم کردم

تازه گفتن چون رنگی نمیتونی اندازه کافی بزنی لک میاره

یه پنکک کافیست هم بهم داد دور و بر ۸۰۰ شدددن🤕

جوش نمیزنی باهاش؟

چه مدت استفاده کردی؟

پوستت چربه؟

رنگیه؟

لک نداری یا لک نمیاره؟

ببخشید زیاد شد سوالام😁💙

میترسم بگیرم دوباره حساس باشم😔

سنتلا اسکین ۱۰۰۴

ممنون گلم

جوش نمیزنی باهاش؟

چه مدت استفاده کردی؟

پوستت چربه؟

رنگیه؟

لک نداری یا لک نمیاره؟

شماهم ببخشید زیاد شد سوالام😁💙

اره خیلی بده پوامو حروم کردم تازه گفتن چون رنگی نمیتونی اندازه کافی بزنی لک میاره یه پنکک کافیست ه ...

من دکتر بهم داد پوستمم چربه دکتر رنگی داد بهم گفت رنگی قویتره در برابر لامپ و نور گوشی و تلویزیون اما بیرنگ فقط برای افتابه، منم اتفاقا همین مشکلو دارم که دوست ندارم شبیه کرم پودر بشه رو صورتم و بهم نگن سفید کننده زده به خودش مجبورم کم بزنم یا با ابرسان مخلوط کنم فقط مشکلش همینه قیمتش هم ۲۰۰ جوش و لک هم اصلا نیاورده

از رحمت خدا ناامید نشو🌱    لطفا زیر ۱۵۰ سال ریپلای نکنه☺️👻

من دکتر بهم داد پوستمم چربه دکتر رنگی داد بهم گفت رنگی قویتره در برابر لامپ و نور گوشی و تلویزیون ام ...

مونو گلم

اره منم روس ندارم خیلی روشن باشه بگن ارایشه و طبیعی نیس

خیلی رنگش روشنه؟

مونو گلم اره منم روس ندارم خیلی روشن باشه بگن ارایشه و طبیعی نیس خیلی رنگش روشنه؟

نه اتفاقا بعد یه ربع انقد یه دست میشه رو صورت ولی دیدی میگن دو بند انگشت بزنید؟ دو بند انگشت نمیشه زدش سه تا رنگ هم داره 

از رحمت خدا ناامید نشو🌱    لطفا زیر ۱۵۰ سال ریپلای نکنه☺️👻

نه اتفاقا بعد یه ربع انقد یه دست میشه رو صورت ولی دیدی میگن دو بند انگشت بزنید؟ دو بند انگشت نمیشه ز ...

چقد خوب

ممنون عزیزم

آره منم رنگی ژیل بوته میزدم خیلی خوبه اصلا لنگه نداره

ممنون گلم جوش نمیزنی باهاش؟ چه مدت استفاده کردی؟ پوستت چربه؟ رنگیه؟ لک نداری یا لک ...

چرب و مستعد جوش

بیرنگ

عالیه و سبک در سطح جهانی ضد آفتاب  مطرحیه

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ♡♡♡ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم
چرب و مستعد جوش بیرنگ عالیه و سبک در سطح جهانی ضد آفتاب  مطرحیه

ممنون گلم💙

سنتلا خیلی خوبه قیمتشم مناسبه در حد ضد افتابهای خیلی خوبه واقعا با قیمت مناسب میشه گفت اگر توان مالی دارید ایزدین بزنید اگر نه سنتلا هم استیکی داره هم کرمی برای انواع پوست استفاده میشه حتی حساس فقط اگر پوستتون خیلی خیلی خوشکه خواهشا روتین داشته باشید یعنی از آبرسان و مرطوب کننده قبلش استفاده کنید به آبرسانی ضد آفتاب اکتفا نکنید لاروش پوزای هم خوبه ولی میگم اگر با قیمت مناسب میخواید و کیفیت خوب همین سنتلا خیلی خوب هست برق نمیندازه سفید نمیکنه چرب نمیکنه خاصیت هم داره 

فقطططط دقت کنید این ایزدین و سنتلا انقدر پر فروش هستن جفتشون فیکشون تو بازار پره و معمولا خیلی از اونایی که نتیجه نمیگیرن فیک خریدن احتمالا 

از بانه اصلا خرید نکنید محصولات ارایشی بهداشتی و کلا 

ببینید الان وضعیت طوری شده که حتی خود فروشگاه ها هم خیلیاشون نمیدونن جنسی که میفروشن اصله یا فیکه 

چنتا فروشگاه قبلا معرفی کرده بودم برای محصولات آرایشی بهداشتی الانم معرفی میکنم دوباره یکی دیگه هم دوستان خیلی گفتن اونم اضافه میکنم 

اولی اوردینری استور که از همه معروف تره هم جنس ها اصل بوده تا الان هم قیمت های پایینه تو گوگل بزنید اوردینری استور میاره

دومی فروشگاه مادران بوده که فروشگاه قدیمی سیسمونیه ولی ارایشی بهداشتی های اصل هم میاره 

سومی پرنا بود که من چند روز پیش هر چی زنگ زدم یکی دو روز جواب ندادن نمیدونم چی شدن  چهارمی هم رایامیکاپ بود که اونم نسبتا خوب بود همون اولی بهترین گزینه س 

مثل همیشه سعی میکنم به همه ی سوالا جواب بدم .