2777
2789
عنوان

خیاط داریم؟ میشه بیاد کارم واجبه

144 بازدید | 18 پست

سلام 

من امروز پارچه گرفتم نخی از این مدل هاوایی ها 

چندساعت باید بخیسونم تا ابرفتش مشخص بشه؟ 

انگار فروشنده ب شوهرم گفته بود تا فردا بزار بمونه .منالان ۵ساعته خیسوندم بس نیس؟ 

برا خشک کردنش همینطور تا شده بزارم یا بازش کنم؟

یک ساعت کافیه 

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه پس بندازم رو بند😂

اصلا خراب میشه اگر واقعا نخی باشه این همه خیس بمونه جر میخوره سریع

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

میشه لطفا بیایین تاپیک آخرم

اصلا حالم خوب نیست

🚑🚑اورژانس نی نی سایتم... بس که همتون تاپیک میزنید«تو رو خدا بیایی زندگیم به مو بنده»...🚑🚑 میام که از بدبختی نجاتتون بدم🚑😎😂تو که شمشیر نمیخوای😂