2777
2789

من قبلا اینجوری نبودم بی تردد خوبی و لطف میکردم ولی تقریبا همیشه پشیمون شدم چون یا ساده فرضم کردن، یا پرو شدن و سواستفاده کردن یا جبران نکردن و... 

الان دوسه ساله چرتکه میندازم😂کلی مشورت میکنم (فقط اینجا) تا ب ی نتيجه برسم 

الان تو شرایطی هستم فکرم ب شدت درگیره 

یکی ی محبتی بم کرده نمیدونم حالا ب سرعت جبران کنم یا بزارم بعد 

اگه جبران کنم ب همون اندازه باشه (مالی) یا بیشتر یا کمتر

بیشتر باشه میترسم لیاقت نداشته باشن بعدا باز طبق معمول بسوزم

کمترم باشه باز... 

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خودم تنهایی میرینم 😑

خخخخ

جدی؟ 

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃
بزار بعدن موقعیتش بود جبران کن  الان بلافاصله خیلی حساب کتابی میشه

تاپیک های قبلیمو خوندین؟ میدونین جریان چیه

این وسواس نیست؟؟؟ چرا این چیزا برات مهمه؟؟ زندگی با ارزش تر از اونه که به این فکرا بگذرونی 

چ چیزای عزیزم؟؟؟ 

این وسواس نیست؟؟؟ چرا این چیزا برات مهمه؟؟ زندگی با ارزش تر از اونه که به این فکرا بگذرونی 

زندگی همینه دیگه 

اره حتی تصمیم های مهم زندگیم و تنهایی میگیرم و اجرا میکنم  بعضی وقتا هم خراب میکنم  ولی ...

خوبه بعضی وقتا