2777
2789

بخونین ببینین فقط من اینجوریم یا بقیه زن ها هم از این مشکلات دارن با شوهراشون ( ۵ ماهه عقدیم)

مشکلات من اینه: 

خیلی ساکت و کم حرفه حتی جلو مامان باباش‌دائم ساکته انگار زبون نداره ، با هم تنها باشیم زیاد حرف میزنه

اهل زنگ و پیامک نیست

دوست دارم جلو بقیه یا تو خیابون خواست صدام کنه اسممو بگه بدم میاد از این تفکرات که اسم زنتو نباید بگی ولی اینکارو نمیکنه میگه خانم 

راه میره قوز میکنه گاهی، البته انقدر بهش گفتم زبونم مو دراورده و واقعا کمتر شده 

دوست دارم تو اینستا درموردم استوری میزاره تگم کنه ولی نمیکنه

خوبیاشم اینه اخلاقش عالیه صبور و مهربون و سالمه مذهبی و نمازخونه شغلش خوبه وضع مالیش هم معمولی، نسبت به سنش خوبه

چیز هایی که گفتم به ظاهر چیز های کوچیکیه ولی واقعا دارم دیوونه میشم حس میکنم همه تازه عقد کرده ها خیلی خوشبختن و من گیر افتادم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من فقط خودتو اذیت می‌کنی ! 

هر کسی یه طوره به نظر من اینا اصلااا عیب نیستن ! 🤷🏻‍♀️ 

بعدا متوجه میشی انقد مشکلات اساسی و بزرگ هست 

که اینا ذره ای هم اهمیت نداشته 

طی زمان به هم و اخلاق های هم عادت میکنید

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

یکمم از کمالات خودت بگو عزیزم !!

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
از نظر محبت و عاطفه چجوریه؟؟؟ عزیزم خب همینارو به خودش بگو 

خیلی مهربونه محبت خیلی میکنه

هر چی بهش میگم درست نمیشه سر همین زنگ نزدن کلی بهش گفتم ولی انگار بدش میاد از تلفن کلا

ولی اگه به فکر تغییر رفتاری 

عوض نمیشه عزیزم

من همه راه ها رو رفتم

آدم درونگرا، همیشه درونگراست

نمیتونی تغییرش بدی

دگر بعد تو حال خوش ممنوع، زندگی ممنوع، عاشقی ممنوع🖤🖤🖤🖤🖤