2777
2789
عنوان

بچهایی که امروز نهایی دادن بیان

137 بازدید | 13 پست

بچها چطور بود آزمون سطحش؟ نمرتون حدودا چند میشه؟

من اینطور ک پاسخنامه رو دیدم میشه گف ۱۹.۷۵ میشم. سر لیسنینگ کم اوردم

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  

زبان یازدهم سخت بود ولی دهم خوب بود

لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم.  https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani  :ایتا                 dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افرین فکنم فقط برا من سخت بود نتونستم جواب بدم، از هرکی میپرسم میگه خوب بوده 😑😕

چندمی

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  

چندمی؟

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

یازدهم من تازه داشتم فکر میکردم ب سوالات میخواستم تازه شروع کنم وقت رفت دیگه

فداسرت غصه نخور 

دهم

اهان 

یازدهم کهخيليا گند زدن

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔