2777
2789
عنوان

خسستهه شددم

259 بازدید | 12 پست

بچه ها من واسه ترمیم معدل نوشتم 

اصلا نمیدونم دعوت به مصاحبه میشم یانه 

فردا زبان داریم من هیییچی بلد نیستم اصلا نمیفهممش 

آخرین شانس شرکت فرهنگیان ام هست کاش زودتر لیست مصاحبه میومد اگه دعوت نشدیم نخونم دیگه

خسته شدم از درس از استرس احساس میکنم از استرس کم‌خونی ام دوباره سروکله اش پیدا شده پامیشم دو قدم راه میرم سرم گیج میشه میفتم 

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امتحانای بعدی فلسفه جامعه و اینها رو مشکلی ندارم راحته برام علاقه دارم ولی این زبان اصلا حتی دوست ندارم برم سرجلسه.. تپش قلب گرفتم.... شیطونه میگه کلا بیخیال شو 

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

یدونه استرسمون شد هزارتا💔

هیچ کس اونقدر بی گناه نیست                               که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه                    پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️
سختتراز کنکورن اصلا من پاسخنامه میبینم فشارم میوفته 

خیییلی بعد من رفته بودم حوزه سرجلسه هی دانش آموزان خودشون میرفتن دستشویی گفتم وا نیم ساعت نمیتونن نگه دارن نگو میرن تقلب میکنن

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

خیییلی بعد من رفته بودم حوزه سرجلسه هی دانش آموزان خودشون میرفتن دستشویی گفتم وا نیم ساعت نمیتونن نگ ...

اره تقلب خیلی زیاد شده خداازشون نگذره با این کار حق مایی که از تفریح و خواب و خورام افتادیم رو میگیرن با 0/25 تراز کلی اینور و اونور میشه

هیچ کس اونقدر بی گناه نیست                               که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه                    پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️
اره تقلب خیلی زیاد شده خداازشون نگذره با این کار حق مایی که از تفریح و خواب و خورام افتادیم رو میگیر ...

یعنی من همین زبان شاخه غوله واسم درکش نمیکنم... چرا ماباید زبان بخونيم آخه انگلیسی ها مگه ادبیات فارسی دارن 

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮