2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی؟

از یه نفر چک داریم پولمونو نمیده قرار بود با پولمون کار کنه سودش به ما هم بده معلوم نیست چی خریده یا سرمایه‌گذاری کرده الآنم خورده ب رکود بازار نمیتونه بفروشه و داد و بیداد می‌کنه و تهدید می‌کنه ما رو

یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبیم. دولت صحبت آن مونس جان مارا بس

میخواستم بدونم راهی هست که بشه فهمید اموالی بنامشه ک چکش رو برگشت بزنیم و توقیف کنیم یا با زبون خوش کم‌کم ازش بگیریم

یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبیم. دولت صحبت آن مونس جان مارا بس

اکه چک جدید و صیادی باشه ،می تونید برگشت بزنید  و سریعا از طریق اجرای احکام دادگاه به اجرا بذارید اونجا استعلام سه گانه به عمل میاد  و هر چی به اسمش باشه مشخص میشه و می تونید تقاضای توقیف کنید 

خیر  فقط اموالی توقیف میشه که به نام خودش باشه 

مگر اینکه  صوری به نام بقیه زده باشه که باید دادخواست بدین و ثابت کنید 

اکه چک جدید و صیادی باشه ،می تونید برگشت بزنید  و سریعا از طریق اجرای احکام دادگاه به اجرا بذارید اونجا استعلام سه گانه به عمل میاد  و هر چی به اسمش باشه مشخص میشه و می تونید تقاضای توقیف کنید 

خیر  فقط اموالی توقیف میشه که به نام خودش باشه 

مگر اینکه  صوری به نام بقیه زده باشه که باید دادخواست بدین و ثابت کنید