2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین اگه لکه بینی نداری اصلا نگران نباش

من لکه بینی داشتم و ساک دیده نشد دیگه افتادم روی خونریزی منم مثل شما استرس داشتم و توس سایت و گهواره از مامانا پرسیدم خیلیا رفته بودن ۸ هفتگی صدای قلبشم شنیده بودن

من ولی خب لکه بینی داشتم

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂

تا ۱۰ هفته نهایت بعدش سقط سخت میشه من تجربه شو داشتم

اللهم صل علی محمد و آل محمد دعا کنین به حق حقانیت صلوات یه  ماشین خوب بخریم دلم ماشین میخواد  دوست ندارم با دو تا بچه آویزون کسی باشم

ببین اگه لکه بینی نداری اصلا نگران نباش من لکه بینی داشتم و ساک دیده نشد دیگه افتادم روی خونریزی من ...

نه من اصلا لکه بینی نذارم 

فقط رفتم گفت ساک حاملگی ایجاد شده ولی جنین دیده نمیشه😔

هفته رو چطوری حستب کنم؟؟

تو گوگل سرچ کن محاسبه سن بارداری برات رقیقشو در میاره

اللهم صل علی محمد و آل محمد دعا کنین به حق حقانیت صلوات یه  ماشین خوب بخریم دلم ماشین میخواد  دوست ندارم با دو تا بچه آویزون کسی باشم

نه من اصلا لکه بینی نذارم  فقط رفتم گفت ساک حاملگی ایجاد شده ولی جنین دیده نمیشه😔

جای نگرانی نداره خیلیا اینجوری ان

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
نه من اصلا لکه بینی نذارم  فقط رفتم گفت ساک حاملگی ایجاد شده ولی جنین دیده نمیشه😔

یه برنامه از بازار دانلود کن به اسم سن بارداری اونجا دقیق نشون میده چن هفته ای. اما با یه حساب سر انگشتی تو 6 هفته ای . دو ای سه هفته دیگه برو سونو قلب .