2777
2789

دلم انگیزه میخواد....بیاین از وزن قبل و الانتون‌بگین و اگه عکس دارین بذارین من رژیمم و دلم انگیزه میخواد حسابی

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه سال قبل بارداریم ۶۶ بودم....با ورزش و کم خوری تو دو ما ۵۶ شدم....

بعد زایمانم باز ۶۵ بودم.....الان ۶ ماه گذشته تا ۵۸.۵ اومدم...میخوام ۵۳ بشم

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....

من ۶۳ بودم شدم ۵۹

کاری نکردم

براحتی کم میکنم

۱ قاشق کمتر بخورم وزن کم میکنم😐

اگرم غذا بخودم و میان وعده باز تپل میشم.

قدم ۱۶۷

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
من 62 بودم شدم 54  با رژیم کالری شماری و کمک برنامهی کرفس

چه خوب.‌‌‌منم کالری شماری میکنم کاش اگ عکس داریدبذاری میتونی سرت‌و برش بدی

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

من 113 کیلو بودم الان با ماه 5 بارداری 78 کیلو ام 

عمل اسلیو معده کردم خیلیم راضیم دکترمم بعترین دکتر بود اصلا خونریزی ی قطره ام نداشتم عوارضم نداره

اسلیو یعنی 80% مهده رو برمیدارن حجم غذام الان 3 قاشق شده ولی تند تند میخورم 

خدايا ممنون كه هميشه حواست بهم هست

مم کللا ن چاقم ن لاغر یکم شکم دارم الان ۵۸ام قدمم ۱۵۹ قبلا وزنم البته میرفتم باشگاه۵۶بود..

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.