2777
2789
عنوان

کی مشهور ترینه! بگووووووووووییید

504 بازدید | 60 پست

دوستان کی تو نی نی سایت به نظرتون باحالتر و مشهور تره؟ 

همه جا هست! 

تازه اومدم امروز.. ظهر بخیر 

یه مدت اکانت دست دخترم بود.. الان خودمم💔🤚دکترای جامعه شناسی که نتونست جامعه رو بشناسه 😶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان عزیز تگ نکنید حلال نمیکنم😂

سلام گرد افریدم (برگرفته از شاهنامه) 🧬🏰 عاشق تاریخم به خصوص تاریخ کشورم🫂🏰    عاشق رنگ بژم 🧬  من کامل نیستم و هنوز باید تلاش کنم نه برای اینکه کامل شم برای اینکه خودمو بیشتر دوست داشته باشم🏰🫂  از عاشقان هری پاتر و کیدراما (فیلم کره ای)🫱🏽‍🫲🏻🤝🏻🏰🫂  من از نسل کوروش بزرگ و کاساندان هستم 🏰🧬      تاریخ کشورم پر از عجایب و سربلندیهه و من بهش افتخار میکنمم🫂🤍       یکی از داستانهای زمان هخامنشی: یک خدمتکار زیبا و سختکوش عاشق یه سرباز هخامنشی میشه🫶🏻🤍 ولی بعد جنگ اون سرباز کشته میشه و اون بانوی زیبا و با وقار به اجبار ازدواج میکنه سال ها میگذره و اون بانوی ما از وطنش که ایران بوده دور میشه🥺🫂  بچه دار و نوه دار میشه 🫱🏽‍🫲🏻 یه روز  نوه اش یه سکه از دوره ی هخامنشی نشان مادربزرگ مهربون ما میده مادربزرگ گریه اش میگیره �🫂 و به ایران برمیگرده و به اخرین ارزوش که مردن تو خاک کشور خودش بوده میرسهه🫂🏰🤝🏻🫱🏽‍🫲🏻

من✋

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

والا من هر کاربری رو که فکر میکردم باحال و با شخصیت و با فرهنگه بعد مدتی فهمیدم هیچی نیست

برای همین دیگه نه کسی رو باحال میبینم نه مشهور معروف

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

خودم اومدم تگم نکنید 😂

😅

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

همه جا نیست اما مشهور ترینه

خربوریدان

بگویاسی

دختر_گرانبها

ebout_hasti

وحشی_زیباا

تگشون نکردم مزاحمشون نشم همه جا تگ میکنم😶

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

@اصیل_مستقل  

ایشون رو زیاد دیدم و هربار از اول امضاشون رو خوندم چون قشنگ بود

سلام گرد افریدم (برگرفته از شاهنامه) 🧬🏰 عاشق تاریخم به خصوص تاریخ کشورم🫂🏰    عاشق رنگ بژم 🧬  من کامل نیستم و هنوز باید تلاش کنم نه برای اینکه کامل شم برای اینکه خودمو بیشتر دوست داشته باشم🏰🫂  از عاشقان هری پاتر و کیدراما (فیلم کره ای)🫱🏽‍🫲🏻🤝🏻🏰🫂  من از نسل کوروش بزرگ و کاساندان هستم 🏰🧬      تاریخ کشورم پر از عجایب و سربلندیهه و من بهش افتخار میکنمم🫂🤍       یکی از داستانهای زمان هخامنشی: یک خدمتکار زیبا و سختکوش عاشق یه سرباز هخامنشی میشه🫶🏻🤍 ولی بعد جنگ اون سرباز کشته میشه و اون بانوی زیبا و با وقار به اجبار ازدواج میکنه سال ها میگذره و اون بانوی ما از وطنش که ایران بوده دور میشه🥺🫂  بچه دار و نوه دار میشه 🫱🏽‍🫲🏻 یه روز  نوه اش یه سکه از دوره ی هخامنشی نشان مادربزرگ مهربون ما میده مادربزرگ گریه اش میگیره �🫂 و به ایران برمیگرده و به اخرین ارزوش که مردن تو خاک کشور خودش بوده میرسهه🫂🏰🤝🏻🫱🏽‍🫲🏻

خودم ها اومدن

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE