2777
2789

یا اطرافیان تون روستا زندگی می کنن نظرتونو بگین لطفا 

ما روستا زندگی میکنیم و سه تا گاو نگه داری میکنم 

بنظرتون هرکی از فامیلای خودم یا شوهرم بیاد خونمون بمون سر بزنه باید وقتی میرن براش شیر و ماست و... یا یکیشو بزارم ببره؟ اگه آره برای همه بايد بزاریم؟ 

اگه نه برای هیچ کس؟ 

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃

فقط برای افراد خاصی که بهت احترام میذارن

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

فقط برای افراد خاصی که بهت احترام میذارن

احترام از چ لحاظ 

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای هیچکس نذار. اگه کسیو خیلی دوست داری یکبار بذار نه بیشتر. اینکار تبدیل به وظیفه میشه برات

اگر مقدوره برای آرامش روح برادر جوون‌مرگم صلوات بفرستید.    با زور و دعوا و تهدید ازدواج کردم. از اون روز دیگه رنگ خوشی ندیدم. تمام آرزوهایی که داشتم و در مسیرشون بودم دود هوا شد. شوهرم و خانواده‌ش نمی‌تونستن تحمل کنن موقعیت منو. نمیتونستن خودشون رو بالا بکشن، منو محکم کوبیدن زمین. از اون روز نماز و چادرمو گذاشتم کنار. دیگه هیچ امیدی ندارم. هرشب وقت خواب یه دور سناریو می‌چینم که خودم و بچه‌هام قرص بخوریم و بخوابیم و صبح بیدار نشیم. دلم شکسته. ده سال از جوونیم تباه شد. میشه یه روز از دست این مرد خلاص بشم؟ یا قراره این آرزو رو هم به گور ببرم؟
اگه اونا برات چیزی اوردن شماهم چیزی بده بهشون،نیاوردن نه نده

مثلا کسی ک میوه یا شیرینی میاره براش بزارم؟ 

برا هرکی دوس داری بذار مجبور نیستی ک برا همه بذاری 

بنظرتون برای هرکس بزارم اونام تو ظرفام موقع پس دادن یه چیزی میزارن؟ 

احترام از چ لحاظ 

از هر لحاظ 

چه تو جمع چه در خلوت احترامتو نگه میدارن پشت سرت حرف و حدیث درنمیارن تیکه نمیندارن حسودی و عقده ای بازی درنمیارن

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

اره بزار

خودمم میگم بزارم بهتره

ولی مامانم میگه کسی ک فقط شیرینی یا میوه آورد نزار چون توهم پذیرایی کردی دیگه

از هر لحاظ  چه تو جمع چه در خلوت احترامتو نگه میدارن پشت سرت حرف و حدیث درنمیارن تیکه نمیندارن ...

بله بذار 

بنظرتون اونام موقع پس دادن ظرف ی چیزی توش میزارن؟ 

ما‌میذاریم ولی خب بعضیام نمیذارن 

دراصل بنظر من بله نباید ظرفو خالی بدن🤷🏻‍♀️

شمام یجوری باش ک‌تبدیل نشه ب وظیفه برات 

بالاخره کککللللییی زحمت داره 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)