2777
2789

سلام به همگی😍 

دوستان یه چیز عجیب برام اتفاق افتاده یا شایدم توهم زدم نمی دونم، من این ماه روز ده سیکلم عمل لاپاراسکوپی و هیسترو انجام دادم پنج روز بعدش ینی روز ۱۵ سیکلم اقدام داشتم ( تو پرانتز بگم من تقریبا سیکلام ۲۹ روزه هست و روزی که اقدام داشتم اتفاقی تو روزای تخمک گذاریم افتاد و اینم بگم که اصلا به قصد اقدام این کارو نکردم چون خیلی ناامید بودم مخصوصا این ماه چون من همیشه زمان تخمک گذاری ترشح و درد شکم داشتم که این ماه اصلا چیزی ندیدم یا لابلای دردای عمل مخفی شده بود نمی دونم) خلاصه گذشت دیشب حس کردم پریود شدم چون نگاه کردم دیدم مثل همیشه نیست لک خیلی کم رنگ و خونابه مانند هست امروزم دوباره خیلی کمتر از دیشب ازم اومد و خبری از خون سیاه و پریودی نیست چهار روزم مونده به سیکل ینی ممکنه لک لانه گزینی باشه ومن باردار باشم؟ (اینم بگم که من هیچ وقت قبل پریودم لک نمیشم اونم همچین لک روشنی)

حالا در مورد عجیب بودنش براتون بگم بچه ها من بچه اولم هست و خیلی اذیت شدم برای بارداری یه بار قبلا خواب بچمو دیدم انقدر واقعی بود اون خواب که به اطمینان دارم میگم بچم حالا تو این لک هم یه چیز عجیب دیدم یه عدد انگلیسی یک بزرگ اون بالا برا من نوشته شد اگه اذیت نمیشین بگین من عکسشو بذارم براتون🙏

بچه ها اون خوابی که از پسرم دیدم خیلی واقعی بود یه پسر بچه ۸یا ۹ساله با هیکل توپر (دقیقا هیکل شوهرم) دیدم با لباس ورزشی آبی آسمونی و موهای طلایی چتری (دقیقا موهای شوهرمم بچگی طلایی بود) البته همه اینارو بعد خواب تو بیداری تطابق دادما ینی تو خواب از رو این شباهتا حدس نزدم که بچمه و اولش اصلا نمیشناختمش یه تفنگ اسباب بازی دستش بود که باهم بازی کنیم وقتی نوبت من شد و نشونه گرفتم سمتش تازه انگار اون موقع غریزه مادرانم بیدار شد و شناختمش گفتم عه تو که پسر منی واونم انگار می دونست و از اینکه منم شناختمش خوشحال شد و خندید و بیدار شدم ینی نگم براتون که چقدر این خواب واقعی بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خون دیدی واسه عمل نبوده؟

نه عزیزم واسه عمل مطمئنم نیست اگه بدت نمیاد بزارم عکسشو آخه عجیبم هست یه عدد یک انگلیسی بزرگ اون بالا نوشته شد😂🥺😍