2777
2789
عنوان

اونایی که میرن باشگاه بیان

414 بازدید | 19 پست

بچه ها من یه مشکلی که دارم ضدافتابه قبل رفتن میزنم با ماشین در حد پنج تا ده دقیقه تو راهم موقع برگشت بااینکه صورتمو خشک میکنم ولی همچنان مرطوبه و ضدآفتاب بزنم همش میماسه رو صورتم افتضاح میشه.....

با ماسک میرم ومیام که مثلا از صورتم محافظت کنه 

شما موقع رفت و اومد به باشگاه ضدآفتاب چیکار میکنید؟!؟؟

واقعا اذیتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیزنم 

چند دقیقه توی ماشینم مهم نیست

متنفرم با کرم پودر و ضد افتاب و کلا چیزی روی صورتم باشه ورزش کنم

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
نمیزنم  چند دقیقه توی ماشینم مهم نیست متنفرم با کرم پودر و ضد افتاب و کلا چیزی روی صورتم باشه ...

منم بدم میاد ولی صورتم زود لک میشه الآنم آفتاب زیاد شده میترسم 

چرب که هست ولی ضدافتابمم برای پوست چرب تازه روش نوشته ضد تعریق مارکش ژوت

منم همین مشکل رو دارم ،فصل گرما همین که ضد آفتاب بزنم انگار چشمه آب می‌جوشه از صورتم 

از الارو  فاقد چربی استفاده کردید تا حالا 

تنها ضد آفتابی که به پوست من گرفته

چرا باید بزنی موقعه ورزش نبایذ هیچ کرم یا ارایشی داشته باشید  قبل رفتن کلاه بزار در اومدی ضدافت ...

خب همین برگشتنه ها صورتم مرطوبه همچنان حتی حوله میبرم خشک میکنم ولی بازم ضدآفتاب درست پخش نمیشه و میماسه😐😐

منم همین مشکل رو دارم ،فصل گرما همین که ضد آفتاب بزنم انگار چشمه آب می‌جوشه از صورتم  از ال ...

نه این یکی نگرفتم تاحالا ژوت و سان اسکین فلوئیدی مای امتحان کردم در یه رده بودن همشون یه رد سفیدی مینداختن رو صورت انگار وبعد از چند ساعت صورتمو چرب می‌کنند بااینکه یعنی برای پوست چرب اند