2777
2789
عنوان

دوستی با دختر ۳۸ ساله

178 بازدید | 7 پست

**نمیخوام به یه عده دختر ... ریپلای کنم که تو زندگی شون مرد دست حسابی نبود، نمیخوام جوابشون بدم چون تاپیک بسته میشه، هر کس هر چیزی خواست بگه مهم نیس، فقط راهنمایی دوستان میخونم نه پیام های بی ربط و دلقک مانند**

یک دقیقه تهدید نکن تا ذهنمون باز بشه ببینیم چه خاکی سر بگیریم برات 

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿
یک دقیقه تهدید نکن تا ذهنمون باز بشه ببینیم چه خاکی سر بگیریم برات 

پیام ناقص ثبت شد.

وگرنه کامل گفته بودم.

تاپیک قبلی خود داشت میرفت جلو که دخترای خونه نشین بدون کیس ناراحت شدن برای یه دختر ۳۸ ساله یه مرد خوب پیدا شده و سوختن و تاپیک گزارش زدن.

میگن دخترا حسودن واقعا درسته ها.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیام ناقص ثبت شد. وگرنه کامل گفته بودم. تاپیک قبلی خود داشت میرفت جلو که دخترای خونه نشین بدون کیس ...

یادت باشه دخترهای خوب شاید خاطر خواه نداشته باشن اما هرموقعه‌ ازدواج کنن شوهر خوب گیرشون میاد آقا پسر جنس ارزون مشتری زیاد داره چونکه خودش رو حراج گذاشته این یک واقعیت هس با اینکه خودم زیر سی ام 

پیام ناقص ثبت شد.وگرنه کامل گفته بودم.تاپیک قبلی خود داشت میرفت جلو که دخترای خونه نشین بدون کیس نار ...

انصافا اون دانشگاهی که به شما مدرک دکترا داده فقط کار اموزشی انجام داده دریغ از ذره ای کار تربیتی !!! چرا فکر کردی شاخ غول را شکستی؟؟ دیگه دکترا گرفتن مگه کار داره؟؟؟ هی من دکترم من الم من بلم به نظرم شما دچار اختلال خودشیفتگی هستید بدبخت اونی که همسر شما بشه 

انصافا اون دانشگاهی که به شما مدرک دکترا داده فقط کار اموزشی انجام داده دریغ از ذره ای کار تربیتی !! ...

خرای خیابانی.

دکترا گرفتن از دوقوز آباد کار نداره. 

کیلوی، اما معدل بالای ۱۹ بیاری و رتبه زیر ۱۰ و از تهران مدرک میتونی بگیری؟

بگو میتونم، خراب روزگار

خرای خیابانی.دکترا گرفتن از دوقوز آباد کار نداره. کیلوی، اما معدل بالای ۱۹ بیاری و رتبه زیر ۱۰ و از ...

خر اگر لقمان شود اخر خر است!!! 

من و همسرم هر دو دانشگاه صنعتی اصفهان مدرک گرفتیم پس حرف مفت نزن خودشیفته!!! تو هیچی نیستی و هیچی هم نمیشی یه خرخون بودی و تماااااااااااامممممممممم یه ادم تک بعدی و عصبی و خودشیفته!!!!!!!!