2777
2789

لکه های اب هست که هر کاری کردم از بین نرفتن.....با سرکه و جوش شیرین شستم فرقی نکرد

شما پاک کننده خوبی میشناسین که این لکه هارو از بین ببره

جرم گير رسوبات شير آلات (مارك peros)

خدايا نه گذاشتي طعم مادر داشتن رو بِچِشَم نه اجازه ميدي خودم مادري كنم 😔دلم ازت گرفته😔ولي فقط خودت بايد برام معجزه كني 🙏🏻 التماس دعا دوستاي ني ني سايتي 💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با سیم و پرسیل بشور درخشان میشه جرما رو میکنه

با دستکش 

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋

سلام دوستان من یه سایت میشناسم به نام سایت کلینیک ساختمانی موعودکه داخل سایتشون کلی مقاله از جمله آموزش تمیز کردن برق انداختن شیر آلات، نگهداری و مراقبت از شیرآلات طلایی ، شیرآلات طلایی ، مزایا و معایب شیرآلات سفید همچنین کلی محصولات اعم از انوع شیرآلات، هود، سینک ظرفشویی و علم دوش های لوکس و کلی از محصولات دیگه رو که میشه از سایتشون خریداری کرد حتما به سایتشون سر بزنید