2777
2789
عنوان

کاش بچه رگنار بودم

119 بازدید | 13 پست

منتظر می موندم تا بزرگ بشم بابام با خودش ببرتم جنگ برای فتح سرزمین های غربی

بعد بابام زخمی می شد می گفتم:« باید مراقب خودت باشی پدر » سپس پدرم هم ادام رو در می آورد:« باید مراقب خودت باشی پدر، خفه شو » 

پ.ن: برگرفته از یکی از دیالوگ های واقعی بین شون    

حتی دوست داشتم اون کشیشه هم می بودم؛ ولی در حال حاضر این جا نمی بودم؛ فردا امتحان نداشتم.

الان حاضری هرچیزی باشی ولی فقط اون آدمی ک قراره فردا امتحان بده نباشی🙂😂عزیزممم

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایی رگنار 

میتونم اعتراف کنم قشنگ ترین فیلمی ک دیدم 

هیچ شخصیتی رو ب اندازه رگنار دوس ندارم 

یه دیالوگ داره بیورن آیرون ساید وقتی ک میخواد کتگات رو از آیوار پس بگیره من دانلودش کردم تو گوشیم روزی ده بار نگاش میکنم اینقدر ک قشنگ حرف میزنن 

♥️♥️

وایی رگنار  میتونم اعتراف کنم قشنگ ترین فیلمی ک دیدم  هیچ شخصیتی رو ب اندازه رگنار دوس ن ...

من تازه فصل یکم

رفتار رگنار و خیلی دوست دارم کثافت   

یه کم از لاگرتا لجم می گیره دلیلشم معلوم نیست.

من تازه فصل یکم رفتار رگنار و خیلی دوست دارم کثافت     یه کم از لاگرتا لجم می گیره دلیل ...

وااای دیوونه چرا میای میگی اگه الان یکی اینجا اسپویلش میکرد چییی 

این یه قانونه وایکینگ ها رو نباید قبل اینکه تموم کنی جایی ازش حرف بزنی 

حتی نباید ریلیزی ازش تو اینستا ببینی، هیچییی 

تازه فصل اولشی قشنگیاش هنوز مونده 

لاگراتا  عشقه دلت میاد 🤧