سلام بچه ها چن وقت پیش من و همسرم رو دعوت کرد منزلشون .رفتیم این دفعه دوم هست که از شوهر خواهرم و خواهرم پیش من غیبت میکنه و حرفهاش دو پهلو هست مثلا میگه با فلانی مسافرت به ما نمیچسبه با شنا میچسبه بعد فرداش زنگ میزنه با اون برنامه مسافرت میجینه به ما نمیگه.یا اینکه میگه شوهر خواهرت با من حرف میزنه داداشت خوشش نمیاد ولی اصلا حرف زدنی در کار نیست من به خواهرم نگفتم تا دعوا نشه نمیدونم منظورش از این کارا چیه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونی که هستی جون اونروزمن گفتم من و شوهرم میریم خونه خواهرم شب نشینی. ..دیروز رفته به خواهرم گفته میخوایم بیایم خونتون شب نشینی عمرا این کار رو میکرد تا الان
غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .
این سری میخواد شروع کنه بگو لطفا جلو من از کسی حرف نزن با هر کی مشکل داری به خودش بگو بعد رابطتو باهاش کم کن این ادما خطرناکن یهو دیدی رفت تمام این حرفارو از طرف شما به خواهرت گفت بعد دلخوری به وجود میاد
زندگی منشوری است در حرکت دوار ، منشوری که پرتو پر شکوه خلقت با رنگهای بدیع و دلفریبش انرا دوست داشتنی، خیال انگیز و پرشور ساخته است.